Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στον Βόλο ο «θείος Τζο» – Ι. Σκαφτούρος

Ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στον Βόλο ο «θείος Τζο» – Ι. Σκαφτούρος

Διαφήμιση

Ο Γιάννης Σκαφτούρος διέθετε άλλα 10 περίπου πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική

27.04.2022 | 09:17
 
 
 

Επιχειρηματική δραστηριότητα και στον Βόλο είχε αναπτύξει ένας από τους τελευταίους «σκληρούς» της παλαιάς γενιάς στον χώρο της νύχτας και των μπράβων, ο Γιάννης Σκαφτούρος.

Ο «θείος Τζο» που δολοφονήθηκε με 15 σφαίρες προχθές Δευτέρα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας από τρεις άγνωστους μέχρι στιγμής άνδρες που φέρονται να εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου, ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Β’ΒΙΠΕ. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια είχε αγοράσει το συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ με ταιδιόκτητα φορτηγά του μετέφερε καύσιμα από τα διυλιστήρια στην Αττική στο πρατήριό του στον Βόλο. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως την επιχείρηση στη Β’ ΒΙΠΕ «έτρεχε» στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο διέμενε στην πόλη.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος διέθετε άλλα 10 περίπου πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική. Θεωρείτο «μεγάλο κεφάλαιο» στη νύχτα, είχε δεχθεί ξανά επίθεση που ήταν έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο δράστης ήταν ένας Αλβανός συγκρατούμενος του που του είχε επιτεθεί με μαχαίρι τραυματίζοντας τον στο πόδι.Παρά το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί σε δύο φορές σε ισόβια ο «θείος Τζο» κατάφερε να αποφυλακιστεί πριν από 2,5 χρόνια, εκτίοντας λίγα χρόνια από την ποινή του.

Τhessaliatv.gr/news/