Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΑΑΔΕ: Νέο λουκέτο σε βενζινάδικο στο Χαλάνδρι

ΑΑΔΕ: Νέο λουκέτο σε βενζινάδικο στο Χαλάνδρι

Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι παραβάσεις των πρατηρίων καυσίμων. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί εντοπίζουν συνεχώς επιχειρήσεις που «κλέβουν» τους πολίτες και τα σφραγίζουν επί τόπου.

 

Ένα ακόμη «λαβράκι» εντόπισε η εφαρμογή Appodixi της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), έπειτα από καταγγελίες καταναλωτών. Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές οδηγήθηκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Χαλάνδρι επί της οδού Ηρακλείτου 17, προκειμένου να προβούν σε έλεγχο.

louketo

 

Από τα στοιχεία που συνέλλεξαν, η επιχείρηση είχε παραποιήσει τους μηχανισμούς, με αποτέλεσμα να την σφραγίσουν άμεσα. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, φαίνεται να μπήκε «λουκέτο» στο πρατήριο στις 17 Νοεμβρίου. Οι Αρχές πρόσθεσαν παντού κορδέλες και τοποθέτησαν τα αυτοκόλλητα που αναγράφουν «Κλειστό λόγω Παραποίησης Μηχανισμών», ώστε να είναι ενήμεροι οι καταναλωτές. 

 

louketo

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι οι αναφορές των πελατών στα social media. Ένας οδηγός υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να αλλάξει τρόμπα βενζίνης λόγω της κακής ποιότητας καυσίμου που είχε το πρατήριο, άλλος είπε πως ενεργοποιήθηκε το check engine αφού έβαλε βενζίνη κι άλλος ότι ήταν τόσο νοθευμένη που καίει σαν να είναι…φωτιστικό πετρέλαιο!

gocar.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων