Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Βίντεο ντοκουμέντο: Επιθέσεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων στα Σεπόλια

Βίντεο ντοκουμέντο: Επιθέσεις σε πρατήρια υγρών καυσίμων στα Σεπόλια

Διαφήμιση

Bίντεο-ντοκουμέντο από δύο επιθέσεις ληστών στα Σεπόλια έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. 

Οι δράστες που στοχοποιούσαν πρατήρια υγρών καυσίμων συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Στο ένα βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες να παραμονεύουν λίγα μέτρα μακριά από το πρατήριο υγρών καυσίμων. Μόλις οι πελάτες απομακρύνονται, ο ένας ληστής με γρήγορες κινήσεις μπαίνει στο χώρο που είναι το ταμείο και απειλεί με όπλο τον υπάλληλο. Ο κακοποιός ζητάει από τον υπάλληλο να πέσει στο πάτωμα και πηγαίνει προς το ταμείο. Στην συνέχεια του λέει να ανοίξει το ταμείο, αλλά ο υπάλληλος διστάζει. Ο δράστης εξοργίζεται και τον χτυπάει στο κεφάλι με το όπλο.

Οι δύο κακοποιοί πήγαν και σε δεύτερο πρατήριο υγρών καυσίμων την ίδια ημέρα. Όμως ο υπάλληλος που βρισκόταν μέσα στον χώρο του ταμείου αντιστάθηκε. Ένας δεύτερος υπάλληλος που μόλις είχε σχολάσει και είδε τους δράστες, γύρισε πίσω και χωρίς δισταγμό τους όρμησε. Ακολούθησε μικρή συμπλοκή και οι δύο ληστές που δεν περίμεναν την αντίδραση των υπαλλήλων, το έβαλαν στα πόδια.

 

Όμως στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ξέχασαν το όπλο. «Το όπλο το έπεσε μέσα στο γραφείο. Όταν είδαν τον δεύτερο υπάλληλο να έρχεται θα ταράχθηκαν και έγινε ό,τι έγινε» ανέφερε ένα υπάλληλος του πρατηρίου. «Είχε γίνει στο παρελθόν ένα παρόμοιο σκηνικό στο ίδιο μαγαζί, οπότε δεν μπορούσα να αφήσω να ξανασυμβεί» ανέφερε ο υπάλληλος που όρμησε στους δράστες.

Επόμενο θύμα των δύο κακοποιών έπεσε μία υπάλληλο σε ενεχυροδανειστήριο. Εκεί οι δράστες δεν είχαν όπλο αλλά μαχαίρι. Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν την υπάλληλο η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Οι δύο ληστές, ένας Αιγύπτιος και ένας Έλληνας, συνελήφθησαν από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων