Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Επιστολή προς Δ/νση Ανάπτυξης σχετικά με την παράδοση του Π.Θ 21/11/2019

Επιστολή προς Δ/νση Ανάπτυξης σχετικά με την παράδοση του Π.Θ 21/11/2019

Διαφήμιση

 

 

ΔΑΝΑΪΔΩΝ 7- ΤΗΛ.2310526411 FAX 2310525926 T.K.546 26  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                                         Email evethax@otenet.gr                                                                                                      www.enveth.gr

                                                                          Θεσσαλονίκη   21  Νοεμβρίου 2019

ΑΡ.ΠΡΩΤ:679 Β

ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΤΜΗΜΑ  ΕΜΠΟΡΙΟΥ                                               ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κο. ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

 

Ως Ένωση  Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης σας καταθέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα , τα οποία παρακαλούμε να μας απαντήσετε  άμεσα εάν είναι εφικτό.

  1. Όταν υπάρχει αδυναμία μέτρησης της δεξαμενής, παραδίδουμε πετρέλαιο ή όχι;
  2. Όταν παραδίδουμε Πετρέλαιο Κίνησης υπάρχει υποχρέωση μέτρησης της δεξαμενής και βάσει ποιας διάταξης;
  3. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι υπάρχουν περιπτώσεις που ο καταναλωτής δεν παρευρίσκεται στην παράδοση του προϊόντος.

Σας επαναλαμβάνουμε ότι ο προσανατολισμός και το ζητούμενο για την ΕΝΒΕΘ είναι η νόμιμη διακίνηση των καυσίμων και ο περιορισμός της ουσιαστικής παραβατικότητας και όχι οι γραφειοκρατικές παραβάσεις οι οποίες λίγο συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή  σας ώστε να συμβάλλουμε θετικά στο έργο σας.

Τέλος θεωρείστε δεδομένο ότι , επιδιώκουμε την όσο καλύτερη ενημέρωσή  μας , ώστε και εμείς από την πλευρά μας να ενημερώνουμε σωστά τους υγιείς εμπόρους μέλη μας, προκειμένου να μην επιβαρύνονται με  πρόστιμα που μπορούν  εύκολα να αποφύγουν εάν έχουν την κατάλληλη γνώση.  

Σας ευχαριστούμε  και περιμένουμε την απάντησή σας.

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων