Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Λαμία: Ισχυρή έκρηξη από φιάλες υγραερίου – Συγκλονιστικά βίντεο

Λαμία: Ισχυρή έκρηξη από φιάλες υγραερίου – Συγκλονιστικά βίντεο

Διαφήμιση

Έκρηξη σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου σημειώθηκε το βράδυ στη Λαμία. Δείτε συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή της έκρηξης.

Στη Λαμία σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε επιχείρηση με φιάλες υγραερίου στην οδό Σπύρου Μελά στα Καλύβια, καθώς ξέσπασε φωτιά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr προκλήθηκε ισχυρότατη έκρηξη που σήκωσε στο πόδι όλη την περιοχή ενώ προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά.

Αν και η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλες σχεδόν τις δυνάμεις της, έθεσε πολύ γρήγορα την πυρκαγιά υπό μερικό έλεγχο, μία αναζωπύρωση και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας πυροσβέστης που εκείνη την ώρα επιχειρούσε κατάσβεση και έλεγχο του χώρου, αλλά και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν κοντά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί νέος συναγερμός και να διαταχθεί εκκένωση της περιοχής από κατοίκους για το φόβο νέας μεγάλης έκρηξης.

Για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία. Το ένα άτομο ωστόσο φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων