Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΣΟΚ! Νέα αύξηση στην αμόλυβδη – Οι εκτιμήσεις του προέδρου των βενζινοπωλών στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

ΣΟΚ! Νέα αύξηση στην αμόλυβδη – Οι εκτιμήσεις του προέδρου των βενζινοπωλών στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση

Στα 2,20 € το λίτρο ενδεχομένως να φθάσει η μέση τιμή της αμόλυβδης το προσεχές τριήμερο.

Γράφει ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Στα 2,20 € το λίτρο ενδεχομένως να φθάσει η μέση τιμή της αμόλυβδης το προσεχές τριήμερο. Οι εκτιμήσεις του προέδρου της ΠΟΠΕΚ Θ. Κιουρτζή στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

 

 

Νέα αύξηση σοκ έρχεται στις τιμές των καυσίμων για το προσεχές τριήμερο. Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Θέμης Κιουρτζής.

Αναφερόμενος στην ραγδαία αύξηση της αμόλυβδης βενζίνης το τελευταίο χρονικό διάστημα με μέση τιμή τα 2,12 – 2,15 το λίτρο σχολίασε αρχικά «Σαφώς η τίμη πάνω από 2 ευρώ είναι πολύ ακριβή για καταναλωτές και για τα πρατήρια».

Συμπλήρωσε ότι «τα διυλιστήρια στη χώρα μας αυξομειώνουν τις τιμές με βάση τις ευρωπαϊκές τιμές με τα πρατήρια που έχουν αποθέματα να κρατούν χαμηλότερες τιμές για λόγους ανταγωνισμού».

 

Έρχεται νέα αύξηση το τριήμερο

Δυσοίωνο είναι το τοπίο των τιμών για τις προσεχείς ημέρες καθώς “υπάρχουν προβλέψεις για σημαντικές αυξήσεις” σύμφωνα με τον κ. Κιουρτζή.

“Σήμερα υπήρξαν τεράστις αυξομειώσεις στην τιμή της αμόλυβδης στις διεθνείς τιμές ενώ για το προσεχές τριήμερο (10, 11,12/05/2022) ενδεχομένως να φθάσει τα 2,20 ευρώ το λίτρο”.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ χαρακτήρισε ενθαρρυντικη την εκπτωση 0,15 λεπτών στο πετρέλαιο κίνησης ζητώντας να συμβεί και στην τιμή της βενζίνης. Τέλος χαρακτήρισε αμεληταία την οικονομική ενίσχυση των 40 ευρώ οσον αφορα στο επίδομα καυσίμων.

 

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ του Ράδιο Θεσσαλονίκη 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων