Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Το Επαγγελματικο Επιμελητήριο αναπτύσσει οκάδες εργασίας με το Βιομηχανικο Επαγγελματικο Επιμελητήριο Κολωνίας.

Το Επαγγελματικο Επιμελητήριο αναπτύσσει οκάδες εργασίας με το Βιομηχανικο Επαγγελματικο Επιμελητήριο Κολωνίας.

Διαφήμιση

 

 

Κατά την τηλεδιάσκεψη των δύο επιμελητηρίων αποφασίστηκε η σύσταση ομάδων εργασίας με τη συμμετοχή μελών και από τις δύο πλευρές.

Συνεργασία με το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Κολωνίας για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας αναπτύσσει ενισχύοντας την εξωστρέφειά του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το ΕΕΘ εκπροσώπησε η Α΄Αντιπρόεδρος κα Χρύσα Γεωργιάδου – Γρανούζη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της επιτροπής Εργασιακών, Νομικών, Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων κ. Ματίνα Σιώχου, ενώ συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κ. Θέμις Κιουρτζής, μαζί με το μέλος ΔΣ της Ένωσης και της Ομοσπονδίας κ. Αλέξανδρο Μελίδη, εκπροσωπώντας του πρατηριούχους καυσίμων μέλη του ΕΕΘ.

Από πλευράς Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Κολωνίας συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος τομέα Διεθνών θεμάτων και Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Alexander Hoeckle και ο Διευθύνων Σύμβουλος τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Christopher Meier, ενώ την Ελληνογερμανική Συνέλευση, η οποία αποτέλεσε τη «γέφυρα» για την επίτευξη αυτής της πρώτης επαφής και την ανάπτυξη συνεργασίας, εκπροσώπησαν ο Διευθυντής του Γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Συντονιστής της για τα επιμελητήρια κος Norbert Pestka και η Συνεργάτιδα του Γραφείου Θεσσαλονίκης κα Denise Sakkoleva.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης η κ. Γρανούζη αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργιών ώστε να αναδειχθούν τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κα Σιώχου επισήμανε την σημαντική διαφοροποίηση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στον κλάδο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όσον αφορά την εκπαίδευση.

Ο κ. Κιουρτζής από την πλευρά του εξήγησε πως ο κλάδος των πρατηριούχων καυσίμων στην Ελλάδα είναι διαφορετικός από ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Οι εκπρόσωποι του επιμελητηρίου Κολωνίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΕΘ, εμφανίστηκαν θετικοί στην εξειδίκευση θεμάτων που απασχολούν τους δύο επαγγελματικούς κλάδους των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των πρατηριούχων καυσίμων και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε η σύσταση δυο ομάδων εργασίας με τη συμμετοχή μελών και από τα δύο επιμελητήρια.

Η διοίκηση του ΕΕΘ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα εξωστρέφειας του φορέα και εκπαίδευσης των μελών του, στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει συνεχώς συνεργασίες και υλοποιεί ανάλογες εκδηλώσεις.

www.voria.gr

 

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων