Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ενημερωτική ημερίδα στο Ρέθυμνο για την εφαρμογή του ν.4530/2018

Ενημερωτική ημερίδα στο Ρέθυμνο για την εφαρμογή του ν.4530/2018

Διαφήμιση

Διοργανώθηκε  ημερίδα στο Ρέθυμνο από τις Ενώσεις Βενζινοπωλών Κρήτης υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.). Η ημερίδα είχε μεγάλη επιτυχία  και είχε αναφορά στην εφαρμογή του ν.4530/2018 για τα πρατήρια με υπερκείμενους ορόφους , πρατήρια κοντά σε χώρους συνάθροισης κοινού και πρατήρια που είναι σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων.
Στην ημερίδα παρευρέθησαν, ο πρόεδρος της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κ. Γ. Ασμάτογλου, ο γενικός διευθυντής της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κ. Δ. Μακρυβέλιος, οι πρόεδροι και τα Δ.Σ. των ενώσεων βενζινοπωλών των νομών της Κρήτης, αρμόδιοι από τις Δ/νσεις Μεταφορών Κρήτης και πλήθος πρατηριούχων.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών κ. Ηλίας Πάσιος ενημέρωσε τους πρατηριούχους από πλευράς Υπουργείου για τα δεδομένα της νομοθεσίας.

Ο κ. Παναγιώτης Καρανάσιος, τεχνικός σύμβουλος της Π.Ο.Π.Ε.Κ., ενημέρωσε τους πρατηριούχους για τις εξελίξεις στην νομοθεσία και το πώς πρέπει να αντιμετωπισθούν οι νέες απαιτήσεις του νόμου.

Οι εταιρίες εγκαταστατών (ΑΤΕΚΕ, ΕΛΒΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ) ενημέρωσαν τους πρατηριούχους για τον εξοπλισμό που απαιτείται να εγκατασταθεί στα πρατήρια, σύμφωνα με τον νέο νόμο.

Τέλος ο κ. Δημήτρης Μακρυβέλιος τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερώνονται όλοι οι πρατηριούχοι μέσω του site της Π.Ο.Π.Ε.Κ., καθώς η διαρκής καθημερινή ενημέρωση είναι απαραίτητη πλέον για τη επιβίωση τους.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!!