Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
7 λόγοι για να έχεις το Spartan Screen Mix στο ράφι σου

7 λόγοι για να έχεις το Spartan Screen Mix στο ράφι σου

Διαφήμιση

Τι κοινό έχουν όλα τα προϊόντα μιας κατηγορίας, είναι καλά. Δεν υπάρχει κάποιος πωλητής που το προϊόν μου δεν είναι καλό! Και όμως, υπάρχει ένα τέτοιο προϊόν και αυτό είναι το υγρό υαλοκαθαριστήρων. Είναι κοινό μυστικό ότι οι πωλητές και οι πρατηριούχοι , οι πρώτοι πουλάνε τιμή και οι δεύτεροι, αγοράζουν τιμή. Αυτό έχει σαν συνέπεια και οι καταναλωτές να αγοράζουν τιμή. Μάλιστα οι τελευταίοι εδώ και σχεδόν 20 χρόνια το αγοράζουν στην …..ίδια τιμή!

Το Spartan Screen Mix είναι ένα υγρό υαλοκαθαριστήρων που μια από τις βασικές του διαφορές είναι ότι είναι πολύ ακριβό σε σχέση όταν η επιλογή είναι η τιμή. Σε μια κανονική εμπορική σχέση του προϊόντος με τον έμπορο-καταναλωτή, είναι όμως μια δίκαιη τιμή

Τα χαρακτηριστικά του είναι:

  1. τα υπέροχα 4 αρώματα
  2. δεν αφρίζει και δεν κάνει έντονη σαπουνάδα
  3. δεν δημιουργεί υδρατμούς το δοχείο και οπότε το προϊόν δεν γίνεται νερό
  4. καθαρίζει τα έντομα 2-3 ημερών για αυτά που είνα περισσότερες ημέρες υπάρχουν τα πλυντήρια
  5. δεν ξεραίνει τους υαλοκαθαριστήρες
  6. σκοτώνει τα βακτήρια του legionella που προκαλούν τη νόσο των λεγεωνάριων
  7. και τέλος τελειώνει πιο γρήγορα αφού σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά το άρωμα (συχνή χρήση του υγρού λόγω αρώματος)

Το Screen Mix μπορείτε να το αγοράσετε άμεσα κάντε κλικ εδώ και επειδή το προϊόν έχει και πλήρη υποστήριξη Web Local Marketing , τα σημεία που πωλείται  μπαίνει σε Landing Page και όταν ο καταναλωτής αποφασίζει να το αγοράσει του δίνονται επιλογές για το πιο κοντινό σημείο που υπάρχει το προϊόν.