Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ανακοίνωση ΕΝ.ΒΕ.Θ. για τα family station

Ανακοίνωση ΕΝ.ΒΕ.Θ. για τα family station

Διαφήμιση

      Η ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΕΝΒΕΘ) κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και δημιουργούμε το family station ξεκινώντας από την 84η  Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 8, σταντ 23. Στο family station καλούνται να συμμετάσχουν πρωταρχικά τα μέλη της ΕΝ.ΒΕ.Θ. που πιστεύουν στις δυνατότητες τους, λειτουργούν νόμιμα και πιστεύουν ότι το λογικό περιθώριο κέρδους – που ξέρουμε όλοι ποιο είναι- είναι αυτό που θα κρατήσει τις επιχειρήσεις μας ζωντανές. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και τον καλούμε να αγοράζει πλέον από ένα οικογενειακό πρατήριο, δηλαδή εμάς. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας – μικρές ή μεγάλες- και όχι στον ευτελισμό των τιμών ο οποίος συγκαλύπτει τα διάφορα μειονεκτήματα. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας με αξιοπρέπεια.
      Είναι σίγουρο ότι μπροστά σε τέτοιες δράσεις που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να λειτουργούμε με κύρος τα πρατήρια μας θα βρούμε αντιδράσεις που δεν θα προέρχονται μόνο από ορισμένους προμηθευτές μας αλλά δυστυχώς και από πρατηριούχους που είτε είναι δορυφόροι των εταιρειών, είτε αλαζονικά νομίζουν ότι θα είναι καλύτερα να κλείσουν μερικοί από εμάς, είτε δεν πιστεύουν στο εγχείρημα που είναι η μόνη αποδεχτή εκδοχή, είναι σεβαστή , και ας μην μπουν στο κόπο να συμμετάσχουν. Μερικοί βέβαια δεν έχουν και θέση ανάμεσα μας.
     Το family station μέσα από διαφημιστικές και άλλες υποστηρικτικές πρακτικές θα δώσει να καταλάβει ο καταναλωτής ότι είμαστε οι επαγγελματίες που τον εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο είμαστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας και τα δικά μας έσοδα θα ανακυκλωθούν στην αγορά, αφού οι όμιλοι και ιδιοκτήτες εταιριών συσσωρεύουν κέρδη μονόπλευρα. Ανεξάρτητα ποια μάρκα καυσίμων θα προτιμήσει ο οδηγός παντού θα βρει έναν από εμάς. Ο επόμενος στόχος είναι ο σεβασμός και οι καλύτερες τιμές από τους κάθε είδους προμηθευτές. Αρκετοί από αυτούς ήδη έχουν κατανοήσει ότι πρέπει να υπάρχουν πρατήρια ώστε να υπάρχει και για αυτούς καταναλωτικό κοινό αφού δεν μπορούν πλέον να μπούνε στα ιδιολειτουργούμενα των εταιριών πρατήρια. Είμαστε πολύ περισσότεροι, είμαστε καλύτεροι αλλά δεν είμαστε ομάδα. Θα απαιτήσουμε από τους προμηθευτές μας να κάνουν κατά χρονικά διαστήματα εκπτωτικές πολιτικές και promotion μόνο στα μαγαζιά του family station
     Στην Δ.Ε.Θ. ξεκινάμε με μία έντονη διαφημιστική καμπάνια και θα την υποστηρίξουμε με δώρο καύσιμα μετά από κλήρωση. Συγκεκριμένα θα κληρώσουμε σε 30 επισκέπτες από 30,00 ευρώ καύσιμα που θα μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από τα μαγαζιά των πρατηριούχων που συμμετέχουν στο family station . Ουσιαστικά οι πρώτοι συμμετέχοντες θα είναι και τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος των πρατηριούχων , οι οποίοι θα αναγράφονται στο ειδικό φυλλάδιο που θα αναφέρονται οι τυχεροί αριθμοί. Το κόστος συμμετοχής στην καμπάνια ανά πρατήριο είναι υποχρεωτικά 20,00 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί μέρος των εξόδων. Το πρατήριο που θα εξαργυρώσει τα καύσιμα των 30,00 ευρώ στον κάθε τυχερό θα πληρωθεί από την ΕΝ.ΒΕ.Θ. , δηλαδή για όσα τριαντάρια βάλει καύσιμο θα του τα επιστρέψει η ΕΝ.ΒΕ.Θ. άμεσα από το κοινό ταμείο.
    Η προοπτική μας είναι να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή στα κινητά που θα αναφέρονται τα family station με τις δραστηριότητες τους και ποιες προωθητικές ενέργειες μπορούν να βρούνε.
    Με μεγάλη ικανοποίηση είδαμε μία μεγάλη ανταπόκριση από προμηθευτές μας και διαφόρους παράγοντες της αγοράς με αποτέλεσμα τα 2 περίπτερα που πήραμε να είναι τελικά μικρά. Μεγάλος και κεντρικός χορηγός εκτός των παλαιών διαφημιζομένων είναι τα πολύ βραβευμένα νερά ΘΕΟΝΗ. Η εταιρία είναι η πρώτη που πλησιάσαμε και αμέσως πίστεψε στην δύναμη μας. ευελπιστώντας με την σειρά της σε συνεργασία με τα πρατήρια μας αποφάσισε να μας υποστηρίξει. Επίσης χορηγοί μας είναι η εταιρία PROTEC HELLAS ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ Ι. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ , ELBIS, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Π.-ΒΑΡΣΑΜΗ Γ. ΟΕ, ΣΑΜΑΡΑΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ , ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.
   Με χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε την ανταπόκριση πολλών πρατηριούχων μέλη και μη της ΕΝΒΕΘ μάλιστα και εκτός του νομού μας.
   Ομόφωνα όλο το Δ.Σ της ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πιστεύει ότι πρέπει για άλλη μία φορά να μπει μπροστά και να δημιουργήσουμε όλοι έναν ζωντανό οργανισμό, το κίνημα των πρατηριούχων. Πιστεύουμε στο επάγγελμα, πιστεύουμε στον εαυτό μας για αυτό δεν σταματάμε να δημιουργούμε, δεν σταματάμε να διεκδικούμε την επιβίωσή μας.

ΕΝΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ