Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Διαμαρτυρία των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ Θεσσαλονίκης

Διαφήμιση

 

 

Διαμαρτυρία έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια, στην οδό Μοναστηρίου 113, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Εταιρία, δείχνοντας την αντίθεσή τους με την ιδιωτικοποίηση, προχώρησαν σε συμβολικό 5λεπτο αποκλεισμό της οδού Μοναστηρίου.

«Μαζευτήκαμε σήμερα οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ για να πούμε στην κοινωνία ότι αυτό, που πάει να κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή να ξεπουλήσει Ελληνικά Πετρέλαια, είναι ότι ξεπουλάει στην ουσία τον εθνικό μας πλούτο», ανέφερε ο πρόεδρος Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, Γιώργος Σκοπελίδης.

«Τα ΕΛΠΕ είναι μία εταιρεία κολοσσός για τα δεδομένα της χώρας και μαζί με τα ΕΛΠΕ ξεπουλάει τους υδρογονάνθρακες και τον θησαυρό, που κρύβεται κάτω από τα πόδια μας. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν έτοιμοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους εάν η κυβέρνηση εμμείνει στις αποφάσεις της. Θα δουν πραγματικά ποιοι είμαστε οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ και μαζί με εμάς θα δουν απέναντί τους και όλη την κοινωνία. Η περιουσία που μοιραζόμαστε είναι και περιουσία του ελληνικού λαού».