Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Γέμισαν τα ρεζερβουάρ κι έφυγαν για τα χωριά οι ηλικιωμένοι!

Γέμισαν τα ρεζερβουάρ κι έφυγαν για τα χωριά οι ηλικιωμένοι!

Διαφήμιση

17 03 2020
Μικρή αύξηση σε ποσοστό 2-3% καταγράφεται το τελευταίο τριήμερο στην κίνηση των πρατηρίων υγρών καυσίμων επεσήμανε μιλώντας στο larissanet.gr η πρόεδρος του βενζινοπωλών Λάρισας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κα Έλλη Παπαδοπούλου.

«Ο κόσμος φοβάται, έρχεται φουλάρει καύσιμα και μας δίνει την πλαστική κάρτα για να πληρώσει και μερικές φορές και το… pin» δηλώνει χαρακτηριστικά η κα Παπαδοπούλου. Η αύξηση που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες εξηγεί η ίδια οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι γέμισαν τα ρεζερβουάρ καύσιμο και έφυγαν για τα χωριά και τα εξοχικά τους!

«Υπάρχουν και λίγοι γενναίοι, που έρχονται κάθε μέρα και βάζουν 10 – 20 ευρώ και θέλουν κουβέντα για τα προβλήματα της εποχής» συμπληρώνει η κα Παπαδοπούλου.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών υπογραμμίζει πως δεν χρειάζεται να λειτουργούν τόσες ώρες τα πρατήρια (απελευθερωμένο ωράριο), όπου στην περιοχή μας τα περισσότερα λειτουργούν 7 π.μ. – 10 μ.μ., ενώ υπάρχουν κι άλλα με περισσότερες ώρες.

Τέλος η τιμή στην αμόλυβδη κυμαίνεται κοντά στο 1,45 ευρώ ανά λίτρο, ενώ σταθερή παραμένει η τιμή στο υγραέριο.

energypress.gr