Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω πυκνής ομίχλης

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω πυκνής ομίχλης

Διαφήμιση

Πυκνό πέπλο ομίχλης σκέπασε σήμερα τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,  στις 07:00 η ορατότητα δεν ξεπερνούσε τα 200 μέτρα, κοντά στην περιοχή αεροδρομίου.

Η εξαιρετικά χαμηλή ορατότητα έχει προκαλέσει προβλήματα στο πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου «Μακεδονία».Σύμφωνα με την ηλεκτρονική σελίδα του αεροδρομίου, δύο πτήσεις από και πρός την Αθήνα και άλλες δύο από και προς την Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκαν ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων.

Η ομίχλη δυσκολεύει ιδιαιτέρως οδηγούς αλλά και πεζούς που κινούνται στην πόλη οι οποίοι πρέπει να είναι πολλοί προσεκτικοί. Εμβληματικά σημεία της πόλης όπως ο Λευκός Πύργος αλλά και ο Πύργος του ΟΤΕ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ δεν διακρίνονται από απόσταση.

Η πυκνή ομίχλη θα αρχίσει να υποχωρεί μετά τις 11:00 το πρωί όπως εκτιμούν οι μετεωρολόγοι. Το φαινόμενο οφείλεται στην υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και τη νηνεμία.

Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες( www.skg-airport.gr/el).

 ΑΠΕ-ΜΠΕ