Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ξεκίνησε η Direct ενημέρωση των μελών της ΕΝ.ΒΕ.Θ

Ξεκίνησε η Direct ενημέρωση των μελών της ΕΝ.ΒΕ.Θ

Διαφήμιση

Η ΕΝ.ΒΕ.Θ (Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) εδώ και δύο χρόνια κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσει έναν οργανισμό ενημέρωσης των μελών της που αφορούν θέματα του κλάδου. Ταυτόχρονα όμως γίνεται προσπάθεια να ψηφιοποιηθούν πληροφορίες και ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν τις επόμενες διοικήσεις μελλοντικά αλλά και τα ίδια τα μέλη.

Έτσι από σήμερα ξεκίνησε η άμεση ενημέρωση των μελών της Ένωσης (πόρτα πόρτα) τόσο για ενημέρωση αλλά κυρίως, για συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων. Η ενέργεια έχει και σαν σκοπό να δυναμώσει το αίσθημα της συναδελφικότητας το οποίο είναι μονόδρομος για την επιβίωση των πρατηρίων, αλλά και για να κεφαλοποιηθεί επιτέλους ο αγώνας εκατοντάδων συναδέλφων οι οποίοι αγωνίζονται κυριολεκτικά νύχτα και μέρα.

Η ενημέρωση γίνεται με το γνωστό εργαλείο που έχουμε καθιερώσει , το Mailbox το οποίο αυτή την στιγμή περιέχει σημαντικές πληροφορίες και ενημερώσεις. Κάθε φορά όμως το Mailbox θα εμπλουτίζεται με νέο υλικό.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε ολοκληρωθεί αν δεν είχαμε δίπλα μας τις εταιρείες οι οποίες διαφημίζονται στο site της ΕΝ.ΒΕ.Θ και θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε. Στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για τις νέες συνεργασίες καθώς επίσης και εταιρείες που αποφάσισαν να μην συνεχίσουν

Το περιεχόμενο του Mailbox στις πρώτες επισκέψεις στα πρατήρια

 

 

Ενημέρωση για την μεγάλη νίκη της ΕΝΒΕΘ σχετικά με τα τέλη των πεζοδρομίων

Καθημερινά η ΕΝΒΕΘ απαντά στο τηλέφωνο και σε δεκάδες αιτήματα των πρατηριούχων. Διαβάστε πραγματικό γεγονός και πόσες μέρες ασχολήθηκε η Ένωση για ένα αίτημα συναδέλφου

Που θα επικοινωνήσετε για το ΤΕΑΠΥΚ

Μην ξεχάσετε το Ανταποδοτικό Τέλος

Οι ενημερώσεις θα γίνονται πλέον και με VIBER – Χρησιμοποιήστε το και μοιράστε την πληροφορία

Συμπληρώστε την φόρμα με τις πληροφορίες

Αίτηση Νέου Μέλους