Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Μαξιλαράκι Ζώνης από την Giannis Mallis

Μαξιλαράκι Ζώνης από την Giannis Mallis

Διαφήμιση

Τα μαξιλαράκια ζωνών της GiannisMallis σε έντονες αποχρώσεις θα δώσουν αυτό το κάτι που λείπει από το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Πέραν της αισθητικής συμβάλουν και στην άνεση ώστε η ζώνη ασφαλείας να μην γίνεται αντιληπτή στο στήθος  χάρη στο “αφράτο” υλικό κατασκευής τους. Μπορούν να κατασκευαστούν με ύφασμα ALCANDARA ή ΤΕΧΝΟΔΕΡΜΑ  σε όποια  απόχρωση σας  ταιριάζει.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρία GiannisMallis (Ιωάννης Μάλλης ΕΕ) αποτελεί συνέχεια της εταιρίας AutoSalonica Μάλλης Κων/νος &Υιός ΟΕ. Ιδρύθηκε το 1982 από τον Κων/νο Μάλλη και είχε ως αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή καλυμάτων και τη διάθεση αξεσουάρ αυτ/των και φορτηγών.

Η 35χρονη πορεία της στο χώρο του αυτ/του οφείλεται στην εξέλιξη και στη καινοτομία. Η εταιρεία GiannisMallis κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της ανοίγει τους ορίζοντές της και αναπτύσσει τους κύκλους εργασιών της στη διαδικασία ευρύτερης παραγωγής ειδών αυτ/του με κύριο συνεχιστή τον Ιωάννη Μάλλη .

Από το 2012 και έπειτα η εταιρία αναβαθμίζεται συνεχώς καθώς εξοπλίζεται με νέα τεχνολογικά μέσα αξιοποιώντας νέες τεχνικές στην κοπή και την ραφή των προϊόντων τα οποία κατασκευάζει με απόλυτη ακρίβεια. Η επιμονή της εταιρίας στην κατασκευή ειδών αυτ/του ανέδειξε την βιοτεχνία GiannisMallis ως μια από τις πιο εξελιγμένες,καινοτόμες και αξιόπιστες βιοτεχνίες με μακρόχρονη πορεία στον κλάδο του αυτ/του.

Έτσι, στην εταιρία GiannisMallis που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη-Τέρμα Πολυτεχνείου, Κορδελιό έχετε τη δυνατότητα να ‘’ντύσετε’’ όλο το αυτοκίνητο σας από τον ουρανό,τα καθίσματα ,τα πατάκια,το τιμόνι,τον λεβιέ ταχυτήτων ή χειρόφρενου και ο,τι άλλο φανταστείτε.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως η εταιρία GiannisMallis δίνει ιδιαίτερη βάση στον τρόπο κατασκευής των προϊόντων της διαθέτοντας μεγάλη γκάμα υφασμάτων, μοκετών, σχεδίων ραψίματος, σημάτων αυτοκινήτων ακόμη και στον τρόπο συσκευασίας με ελκυστικές προτάσεις.