Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ».

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ».

Διαφήμιση

Αγαπητοί  Συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι της λιανικής εμπορίας πετρελαιοειδών,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) παίρνει την πρωτοβουλία να σας καλέσει  ΟΛΟΥΣ όσοι δραστηριοποιήστε στον χώρο της λιανικής εμπορίας πετρελαιοειδών, σε συγκέντρωση-συζήτηση και λήψη αποφάσεων,  που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ στις  6 Οκτωβρίου  2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 09:00.

Ο λόγος ένας και μοναδικός, η επαγγελματική μας επιβίωση.

Η ημερομηνία κλεισίματος του πρατηρίου μας πλησιάζει. Τι περιμένετε ;;

Γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά τα χιλιάδες προβλήματα με τα οποία έχουν επωμιστεί, από σωρεία νομοθετικών και υπουργικών διατάξεων, οι επιχειρήσεις-πρατήρια μας, παράλληλα με τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια των αποκλειστικών μας προμηθευτών και από την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα.

Η ευθύνη για την κατάντια του κλάδου της λιανικής εμπορίας πετρελαιοειδών των παραδοσιακών πρατηριούχων, είναι όλων μας, είναι δική μας.  Γιατί μας χαρακτηρίζει η έλλειψη  γνώσης για τις σύγχρονες εξελίξεις του επαγγέλματος μας, η έλλειψη συναδελφικότητας, η αδράνεια και η αδιαφορία.

Πονάμε και ανησυχούμε μόνον αν κάτι από όλα μας θίγει προσωπικά και επαγγελματικά. Δεν κάνουμε όμως σχεδόν ποτέ αυτοκριτική για τις δικές μας ευθύνες, παρά εύκολη κριτική μόνον για τους άλλους.   

Επειδή πολλοί διατυπώνουν με ευκολία, για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες, το ερώτημα, τι κάνει για όλα αυτά η Ομοσπονδία ?? Σας θυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία είστε όλοι εσείς.

Μην ξεχνάτε ότι η δύναμη της Π.Ο.Π.Ε.Κ. είστε όλοι εσείς οι ενεργοί και δραστήριοι πρατηριούχοι.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ

Συνάδελφοι, δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 5/9/2019, για να ενημερωθείτε εγκαίρως  για την διεύθυνση και τον χώρο συνάντησης μας.

Δηλώστε συμμετοχή:  Tηλ. 210 3614995, 210 3614996, 2810 220885,

fax. 210 3616454 και Ε mail: partners@popek.gr  &  popek@popek.gr