Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαφήμιση

1/8/2019

Τα προβλήματα στην υδροδότηση εντοπίζονται κυρίως στις δυτικές περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος. Συνεχίζονται οι εργασίες από την ΕΥΑΘ

Χωρίς νερό παραμένουν καταναλωτές σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω του σοβαρού προβλήματος που εμφανίστηκε από χθες στη διώρυγα προσαγωγής του Αλιάκμονα προς την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Θεσσαλονίκης.

Τα προβλήματα στην υδροδότηση εντοπίζονται κυρίως στις δυτικές περιοχές, Ευκαρπία, Εύοσμο, Πολίχνη, Νεάπολη, Μετέωρα, Ωραιόκαστρο. Διεκόπη η υδροδότηση χθες βράδυ και σε τμήματα του Πανοράματος και της Καλαμαριάς.

Οι εργασίες από το προσωπικό της ΕΥΑΘ συνεχίζονται για την αποκατάσταση της υδροδότησης. Αναμένεται εντός της ημέρας νεώτερη ενημέρωση από την Εταιρεία. Σημειώνεται ότι και μετά την επίλυση του προβλήματος απαιτείται αρκετός χρόνος για να γεμίσει η δεξαμενή που τροφοδοτεί τις περιοχές των δυτικών συνοικιών.

Όπως επισημαίνει η ΕΥΑΘ, το προσωπικό της παραμένει σε επιφυλακή διενεργώντας συνεχώς ελέγχους και δειγματοληψίες στην είσοδο της ΕΕΝΘ, με σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας του νερού που υδροδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Πηγή:www.voria.gr