Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ποια είναι η κυπριακή Blue Circle Engineering που αγόρασαν τα ΕΛΠΕ

Ποια είναι η κυπριακή Blue Circle Engineering που αγόρασαν τα ΕΛΠΕ

Διαφήμιση

Θοδωρής Παναγούλης
05 06 2019 | 07:39
Την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της “Blue Circle Engineering Ltd” ανακοίνωσε χθες ο Όμιλος ΕΛΠΕ, προχωρώντας έτσι σε μια κίνηση που εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου για ενίσχυση της παρουσίας του στην Κύπρο, που περιλαμβάνει νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ κατά την τρέχουσα τριετία.

Ποια είναι η Blue Circle Engineering

Η Blue Circle δραστηριοποιείται από το 1990 στην Κύπρο, με επίκεντρο το υγραέριο (LPG).

Συγκεκριμένα, ασχολείται εξειδικευμένες εγκαταστάσεις συστημάτων που χρησιμοποιούν το υγραέριο ως πηγή ενέργειας, καθώς και με τη διανομή υγραερίου.

Πιο αναλυτικά, η Blue Circle ασχολείται με την πώληση και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων συστημάτων θέρμανσης και ψύξης στην αγορά.

Οι κύριες δραστηριότητες της Blue Circle περιλαμβάνουν εξειδικευμένες εγκαταστάσεις Υγραερίου ως πηγή ενέργειας, καθώς και κάθε άλλης μορφής ενέργειας. Επίσης, αναλαμβάνει οποιεσδήποτε μηχανολογικές ανάγκες και μελέτες. Επιπλέον, παρέχει χύμα υγραέριο οπουδήποτε απαιτείται στην ελεύθερη Κύπρο.

Η Blue Circle εισάγει υγραέριο υψηλής ποιότητας (σύνθεση υγραερίου: 35-40% προπάνιο το χειμώνα και 30-33% προπάνιο το καλοκαίρι, το υπόλοιπο ποσοστό είναι βουτάνιο), και αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες διεθνώς.

Για την αποθήκευση του εισαγόμενου υγραερίου, η Blue Circle έχει αναπτύξει εγκαταστάσεις αποθήκευσης στο Βασιλικό.

 

energypress.gr