Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
H PRO-TEC Hellas υποστηρικτής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

H PRO-TEC Hellas υποστηρικτής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης

Διαφήμιση

Η PRO-TEC Hellas στηρίζει την Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Ένωσης μας. Σε κάθε ενέργεια μας είναι δίπλα μας, έτσι και στην Ετήσια Γενική Συνέλευση είναι Υποστηρικτής βοηθώντας μέσα από την χορηγία η Συνέλευση να έχει την μέγιστη επιτυχία. 

Επίσης , μέχρι και την ημέρα της Συνέλευσης, η εταιρεία κάνει μια μεγάλη προσφορά στα μέλη της Ένωσης. Η PRO-TEC Hellas είναι η πρώτη φορά που δίνει αυτό το ποσοστό έκπτωσης και το κάνει μόνο για το διάστημα αυτό.

Ποια είναι η PRO-TEC Hellas

Απο το 1996 o όμιλος  BluechemGroup εκπροσωπείται επίσημα στην Ελλάδα απο την εταιρία PRO-TEC HELLAS/BluechemGroup  που εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης από  το 2005.

Οι διαθέσιμες σειρές προϊόντων αφορούν το επαγγελματικό brand PRO-TEC καθώς και τα αξιόλογα brand Bluechem  και AUTOPROFI.

Η σημερινή θέση της εταιρίας στο χώρο των χημικών είναι αποτέλεσμα τόσο της μοναδικής φόρμουλας των προϊόντων όσο και των εξειδικευμένων γνώσεων που κατέχει το έμψυχο δυναμικό μας.

Επίσης το επιλεγμένο και σταθερά αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών μας πανελλαδικά είναι πρόθυμο να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις, ακολουθώντας όσο το δυνατόν πιο πιστά την βασική γραμμή της εταιρίας.