Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
PROTEC- HELLAS ΛΙΣΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

PROTEC- HELLAS ΛΙΣΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

protec
Διαφήμιση
  1. 1. Σύστημα Καυσίμου

Σε αντίθεση με τον χειμώνα που επικρατεί μόνιμα κρύο και το καλοκαίρι μόνιμα ζέστη , το φθινόπωρο συμβαίνουν συχνά πολλές εναλλαγές θερμοκρασίας μεταξύ μέρας και νύχτας.  Αυτό οδηγεί στον σχηματισμό επιβλαβούς υγρασίας στην δεξαμενή καυσίμου. Για την ολοκληρωτική  αφαίρεση της υγρασίας συστήνουμε  το Fuel Line Cleaner για βενζινοκινητήρες και Common Rail Diesel Clean & Protect για πετρελαιοκινητήρες.

  1. Μπαταρία

Λόγω του ότι πολλά προβλήματα οφείλονται στην μπαταρία κατά τους χειμερινούς μήνες, πρέπει η κατάσταση της να ελέγχεται έγκαιρα. Επίσης, συνιστάται το γρασάρισμα των πόλων και ο έλεγχος οξύτητας.

  1. Υαλοκαθαριστήρες

Η αύξηση των βροχοπτώσεων σημαίνει πιο σκληρή ‘’δουλειά’’ για τους υαλοκαθαριστήρες. Επιβαρύνονται σημαντικά από την συχνή χρήση γι αυτό πρέπει να ελέγχονται πριν το φθινόπωρο.  Αν είναι εύθραυστοι και ραγισμένοι, συνιστάται αντικατάσταση Aerodynamic Flat Wiper Blades. TIP: Όλα τα λαστιχένια μέρη του οχήματος μπορούν να συντηρηθούν με το Plastic and Rubber Care

  1. Κλιματισμός

Η λειτουργία του air condition παίζει καθοριστικό ρόλο στα θαμπωμένα τζάμια καθώς αφαιρεί την υγρασία στο εσωτερικό του οχήματος. TIP: Συστήνουμε την χρήση του Klima Fresh ή A/C Foam Cleaner για τη σωστή λειτουργία και απολύμανση του συστήματος a/c.

  1. Λάστιχα

Για τα χειμερινά ελαστικά συστήνεται βάθος κατατομής άνω των 4 mm για ασφαλή οδήγηση. TIP: Κατά την αλλαγή ελαστικών η πλήμνη τροχού μπορεί να προστατευθεί από την σκουριά και την διάβρωση με το  Brake Anti Seize.

 

  1. Φώτα

Η πυκνή ομίχλη, οι συχνές βροχοπτώσεις και το γρήγορο σκοτείνιασμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι λόγοι  για ολοκληρωτικό έλεγχο των φώτων του αυτοκινήτου σας. Αυτό περιλαμβάνει τα φλας, τα φώτα φρένων, τα  φώτα ομίχλης, τα alarm και φυσικά τους προβολείς. Τα παραπάνω αποτελούν σημαντικά σημεία ασφαλείας. TIP: Αν οι προβολείς είναι θαμποί και φθαρμένοι, προτείνουμε το Nano Headlight Restore Kit

  1. Προστασία από τον πάγο

Καθώς οι θερμοκρασίες ενδέχεται να πέσουν πολύ χαμηλά, είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε την επαρκή προστασία από τον παγετό. Αυτό αφορά τόσο το αντιπαγωτικό υγρό παρμπρίζ όσο και το υγρό συστήματος ψύξης (G11 ή G12) ώστε να προστατέψουμε τον κινητήρα. Αν πρέπει να αντικατασταθεί το υγρό ψύξης, προτείνουμε προηγουμένως τον επαγγελματικό καθαρισμό του συστήματος ψύξης προκειμένου να αφαιρεθεί η σκουριά , η λάσπη και τα άλατα από ολόκληρο το σύστημα. TIP: Πέρα από τον καθαρισμό, συστήνουμε και την προστασία του συστήματος ψύξης .

PRO-TEC HELLAS /BluechemGroup
15klm Thessalonikis-Moudanion
570 01 Thermi, P.O.Box D1652
tel: 0030 2310/489.680
fax:0030 2310/461.039

www.pro-techellas.gr