Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Πρωτοσέλιδο από την ισπανική MARCA

Πρωτοσέλιδο από την ισπανική MARCA

Διαφήμιση

ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΛΙΔΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝ.ΒΕ.Θ. ΚΥΡΙΑΚΗ 29/3/2020

Ένα ωραίο πρωτοσέλιδο από την ισπανική Marca όπου σε μια «ποδοσφαιρική» 11αδα ευχαριστούν τους κλάδους που στέκονται όρθιοι και εξυπηρετούν! Ιατρικό προσωπικό, δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, στρατιωτικοί, υπάλληλοι στα μέσα μεταφοράς, πυροσβέστες, γεωργοί, πωλητές εφημερίδων, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ, προσωπικό καθαρισμού ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ!!
Αν ήμασταν στην Ισπανία θα μας εκτιμούσαν σαφώς περισσότερο κυρίες και κύριοι…
Octavio Sanz (Υπεύθυνος Πρατηρίου Καυσίμων)
Είμαι υπεύθυνος για δυο πρατήρια καυσίμων, ένα με αυτόματο πωλητή και ένα στελεχωμένο με υπαλλήλους. Στο δεύτερο τέσσερα άτομα μοιραζόμαστε τις βάρδιες ώστε να μην αφήσουμε τους επαγγελματίες που είναι απαραίτητο να βρίσκονται στους δρόμους. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Μάσκες, γάντια, καθαριότητα, η διατήρηση ασφαλούς απόστασης από πελάτες και η καθημερινή απολύμανση.

Στο πρατήριο που στελεχώνεται από υπαλλήλους λειτουργούμε με ένα άτομο ανά βάρδια χωρίς να μπορούμε να αυξήσουμε τον αριθμό τους για να αποφύγουμε το να κολλήσουμε τον κορωνοιο. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και ως επαγγελματίες ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. Φυσικά έχουμε τις οικογένειες μας κατά νου και το ενδεχόμενο του να κολλήσουμε τον αναθεματισμένο ιό μεταφέροντας το σε αυτούς. Οι γονείς μου κατοικούν 20 μέτρα από το πρατήριο και περνάω καθημερινά μπροστά τους και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους κοιτάω από μακριά.

Οι επαγγελματίες οδηγεί είναι κουρασμένοι από τους φρενήρεις ρυθμούς αλλά ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ καθώς ο κόσμος είναι ενήμερος και μένει σπίτι του. Ευχαριστώ το προσωπικό μου που μου συμπαραστέκεται στον αγώνα μέσα στο πρατήριο αλλά και το προσωπικό που έχει αναλάβει διοικητικά θέματα και δουλεύει από το σπίτι. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ CARLOS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ.

Μου λείπουν η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι ασχολίες μου και η Ρεάλ Μαδρίτης που υποστηρίζω. Όμως το σημαντικό είναι να μείνουμε στην δουλειά μας τροφοδοτώντας όλους όσους έχουν επωμισθεί το δύσκολο έργο της μεταφοράς ειδών σε όλη την Ισπανία. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!!