Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Σημεία Καλοκαιρινού Ελέγχου

Σημεία Καλοκαιρινού Ελέγχου

Διαφήμιση

1. Παρμπρίζ

Τους καλοκαιρινούς μήνες η συσσώρευση σκόνης και μόλυνσης  στο παρμπρίζ αποτελούν μόνιμο φαινόμενο. Προκειμένου να μην επηρεαστεί η ορατότητα, οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει να ελεγχθούν για να διαπιστωθεί ότι λειτουργούν σωστά.  Αν το λάστιχο δεν είναι το κατάλληλο , απαιτείται αλλαγή. Επίσης, αφού καθαριστεί το παρμπρίζ εσωτερικά–εξωτερικά,  συστήνεται να εφαρμοστεί το σετ περιποίησης μόνιμης προστασίας Nano Car Glass Sealant Set.

2. Κλιματισμός

Εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί την άνοιξη έλεγχος του συστήματος a/c , συστήνεται να αλλαχτεί το φίλτρο καμπίνας . Σημείωση: Ειδικά σε περίπτωση αλλεργιών, το σύστημα κλιματισμού πρέπει να είναι  απαλλαγμένο από βακτήρια και μούχλα KLIMA FRESH.

3. Κινητήρας

Πρωταρχικό βήμα με το άνοιγμα του καπό είναι ο πλήρης έλεγχος όλων των σωλήνων και κολάρων για ραγίσματα. Στην συνέχεια ελέγχονται τα υγρά φρένων, η μπαταρία καθώς και  το λιπαντικό κινητήρα αν χρειάζεται να συμπληρωθεί. Σημείωση: Αν πραγματοποιηθεί αλλαγή λαδιού , προτείνεται ολοκληρωτικός εσωτερικός καθαρισμός του συστήματος λίπανσης Engine Flush. 

Το νέο λιπαντικό ενισχύεται με το Oil Booster ή Nano Engine Super Protection.

Το επόμενο σημείο ελέγχου είναι το  υγρό ψυγείου που θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί είτε να αναπληρωθεί. Σημείωση : Το Radiator conditioner είναι ιδανικό για έξτρα προστασία.

4. Συστήματα καυσίμου

Ειδικά τα μακρινά ταξίδια είναι ένας καλός λόγος για να μην παραβλεφθεί αυτό το σημείο του αυτοκινήτου. Για την αφαίρεση της μόλυνσης και υγρασίας από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου, ενδείκνυνται τα ειδικά προϊόντα μας για βενζινοκινητήρες Fuel Line Cleaner και πετρελαιοκινητήρες Diesel System Super Clean. Σημείωση:  Ένας καθαρισμός του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων OXICAT εξασφαλίζει έξτρα προστασία.