Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Γ. Βρούτσης: «Οι παραβατικές συμπεριφορές θα καταγράφονται και θα ακολουθούν για πάντα τις επιχειρήσεις»

Γ. Βρούτσης: «Οι παραβατικές συμπεριφορές θα καταγράφονται και θα ακολουθούν για πάντα τις επιχειρήσεις»

Διαφήμιση

1/10/2019
O Υπ. Εργασίας κος Ιωάννης Βρούτσης, σε μία αποκλειστική δήλωσή του στον κόμβο TAXHEAVEN, τόνισε τα ακόλουθα:

«Με εντολή μου προς τον γενικό διευθυντή του ΣΕΠΕ αλλά και τον Διοικητή του ΕΦΚΑ έχουν συγκροτηθεί ειδικά κλιμάκια που από σήμερα κιόλας το πρωί και μέχρι τέλους του Οκτωβρίου –όπως έχουμε προγραμματίσει- θα πραγματοποιούν συνεχείς, καθολικούς και κυρίως στοχευμένους ελέγχους σε όλη την Ελλάδα.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτή η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας καθώς θα μειώνει φόρους και ασφαλιστικές εισφορές θα δείχνει μηδενική ανοχή σε φαινόμενα αδήλωτης ή υποδηλωμένης εργασίας. Δεν υπάρχει, πλέον, άλλοθι για κανέναν.

Άλλωστε, με διατάξεις που εισάγουμε στο νομοσχέδιο που σε λίγο μπαίνει στην Βουλή, το πλαίσιο αυστηροποιείται καθώς από αυτό το μήνα ξεκινάει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό μητρώο παραβατικότητας μέσα στο σύστημα «Εργάνη». Οι παραβατικές συμπεριφορές που θα εντοπίζονται από τα ελεγκτικά όργανα του Υπουργείου θα καταγράφονται στο μητρώο και θα ακολουθούν για πάντα την επιχείρηση.

Στηρίζουμε στην πράξη με όλες μας τις δυνάμεις την υγιή και συνεπή επιχειρηματικότητα. Απαιτούμε, όμως, αλλαγή συμπεριφοράς από όλους».

Πηγή: Taxheaven