Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ανοιξιάτικη λίστα ελέγχου για το αυτοκίνητό σας

Ανοιξιάτικη λίστα ελέγχου για το αυτοκίνητό σας

Όπως κάθε εποχή, έτσι και την άνοιξη πρέπει να γίνονται ορισμένοι έλεγχοι στο αυτοκίνητο για μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη λειτουργία.

Μερικά από τα σημεία ελέγχου που προτείνει η PRO-TEC HELLAS/ BluechemGroup είναι:

Κλιματισμός

Συστήνεται η αλλαγή του φίλτρου καμπίνας ειδικά αν υπάρχουν αλλεργίες στους επιβαίνοντες, ώστε να εξασφαλίζεται φρέσκος αέρας στο εσωτερικό του οχήματος . Το Κlima fresh είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό/απολυμαντικό σπρέυ καμπίνας με ευχάριστο άρωμα πορτοκάλι.  

Κινητήρας

Καταρχάς πρέπει να καθαρίζονται οι είσοδοι αέρα από τυχόν φύλλα ή άλλα στοιχεία. Κατόπιν,  να ελέγχονται όλοι οι σωλήνες για τυχόν ραγίσματα, η στάθμη των υγρών (υγρό φρένων, υγρό ψυγείου) και το λιπαντικό κινητήρα για το αν χρειάζεται συμπλήρωση κάποιο από αυτά.  Εάν έχει φτάσει ο χρόνος αλλαγής λαδιού, προτείνεται ένας εσωτερικός καθαρισμός κινητήρα με Engine Flush. Εφόσον επιθυμείτε να ενισχύσετε το λιπαντικό σας, προτείνουμε το Oil System Care ή το Nano Engine Protect & Seal

Τέλος,  όσον αφορά την πλήρωση του υγρού ψύξης, προτείνεται συμπληρωματικά η προσθήκη του Radiator Conditioner για έξτρα προστασία στον χώρο ψύξης.

Σύστημα Καυσίμου

Προκειμένου να αφαιρεθούν τα υπολείμματα λειτουργίας και η υγρασία από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου, συνιστάται η χρήση των ειδικών προϊόντων βενζίνης Fuel Line Cleaner ή πετρελαίου Common Rail . Για έξτρα προστασία προτείνεται και ο καθαρισμός της γραμμής εξαγωγής καυσαερίων OXICAT.

Λάστιχα

Είναι σημαντικό να ελέγχεται το βάθος πέλματος  που δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 4mm. TIP: Για την αποφυγή σκουριάς και διάβρωσης στα σημεία επαφής όπως τροχός, πλήμνη , μπουλόνια προτείνουμε το Brake Anti Seize.

 

PROTEC HELLAS   

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
  15o χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών
Τ.Θ. Δ.1652
Τ.Κ. 57001
ΘΕΡΜΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Τ. +30.2310.489680
  Τ. +30.2310.489680
  F. +30.2310.461039
  E. info@pro-techellas.g
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων