Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Σημεία Καλοκαιρινού Ελέγχου

Σημεία Καλοκαιρινού Ελέγχου

1. Κλιματισμός
Εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί την άνοιξη έλεγχος του συστήματος a/c , συστήνεται να αλλαχτεί το φίλτρο καμπίνας . Σημείωση: Ειδικά σε περίπτωση αλλεργιών, το σύστημα κλιματισμού πρέπει να είναι απαλλαγμένο από βακτήρια και μούχλα KLIMA FRESH

2. Κινητήρας
Πρωταρχικό βήμα με το άνοιγμα του καπό είναι ο πλήρης έλεγχος όλων των σωλήνων και κολάρων για ραγίσματα. Στην συνέχεια ελέγχονται τα υγρά φρένων, η μπαταρία καθώς και το λιπαντικό κινητήρα αν χρειάζεται να συμπληρωθεί. Σημείωση: Αν πραγματοποιηθεί αλλαγή λαδιού , προτείνεται ολοκληρωτικός εσωτερικός καθαρισμός του συστήματος λίπανσης Engine Clean.
Το νέο λιπαντικό ενισχύεται με το Oil System Care     ή      Nano Engine Super Protection.
Το επόμενο σημείο ελέγχου είναι το υγρό ψυγείου που θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί είτε να αναπληρωθεί. Σημείωση : Το Radiator conditioner είναι ιδανικό για έξτρα προστασία.

3. Σύστημα Καυσίμου
Ειδικά τα μακρινά ταξίδια είναι ένας καλός λόγος για να μην παραβλεφθεί αυτό το σημείο του αυτοκινήτου. Για την αφαίρεση της μόλυνσης και υγρασίας από ολόκληρο το σύστημα καυσίμου, ενδείκνυνται τα ειδικά προϊόντα μας για βενζινοκινητήρες Petrol System Cleaner και πετρελαιοκινητήρες Diesel System Super Clean.. Σημείωση: Ένας καθαρισμός του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων OXICAT εξασφαλίζει έξτρα προστασία.

4. Παρμπρίζ
Τους καλοκαιρινούς μήνες η συσσώρευση σκόνης και μόλυνσης στο παρμπρίζ αποτελούν μόνιμο φαινόμενο. Προκειμένου να μην επηρεαστεί η ορατότητα, οι υαλοκαθαριστήρες πρέπει να ελεγχθούν για να διαπιστωθεί ότι λειτουργούν σωστά. Αν το λάστιχο δεν είναι το κατάλληλο , απαιτείται αλλαγή. Επίσης, αφού καθαριστεί το παρμπρίζ εσωτερικά–εξωτερικά, συστήνεται να εφαρμοστεί το σετ περιποίησης μόνιμης προστασίας Nano Car Glass Sealant Set.

5. Ελαστικά
Το τελευταίο σημείο ελέγχου είναι τα λάστιχα (συμπεριλαμβανομένης της ρεζέρβας). Είναι σημαντικό να ελέγχεται το βάθος πέλματος το οποίο δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 4χιλ. Επίσης, συνιστάται ο έλεγχος της πίεσης των ελαστικών.

 

PRO-TEC HELLAS /BluechemGroup
15klm Thessalonikis-Moudanion
570 01 Thermi, P.O.Box D1652
tel: 0030 2310/489.680
fax:0030 2310/461.039

www.pro-techellas.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων