Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Protec-Hellas – Bluechem Group

Protec-Hellas – Bluechem Group

 

 

‘Ένα πρόβλημα που επηρεάζει κάθε αυτοκίνητο είναι η συσσώρευση των  καταλοίπων άνθρακα σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (λάμδα, καταλύτης, τούρμπο, βαλβίδα EGR κ.α.) .

Τα οχήματα που συνήθως διανύουν μικρές αποστάσεις ή είναι εξοπλισμένα με ανακυκλοφορία καυσαερίων, τούρμπο και άμεσο ψεκασμό εμφανίζουν συχνότερα αυτό το πρόβλημα γιατί ο κινητήρας σπάνια φτάνει στην απαιτούμενη θερμοκρασία αυτοκαθαρισμού.

Ένας μολυσμένος αισθητήρας λάμδα δεν μπορεί να καθορίσει σωστά την απαιτούμενη ποσότητα καυσίμου με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον , ένας μολυσμένος καταλύτης οδηγεί σε μεγαλύτερες εκπομπές καυσαερίων.

 

Ειδικότερα τον χειμώνα που η θερμοκρασία μειώνεται,  οι συνθήκες οδήγησης αλλάζουν.

Για παράδειγμα,  προκειμένου να ζεσταθεί  ο εσωτερικός  χώρος του αυτοκινήτου πριν το ξεκίνημα , ο κινητήρας λειτουργεί στο ρελαντί περισσότερο χρόνο και συχνότερα με αποτέλεσμα την παρατεταμένη φάση ψυχρής εκκίνησης. Επιπλέον,  η ενδεχόμενη παρουσία πάγου ή  χιονιού υποχρεώνουν σε οδήγηση χαμηλών ταχυτήτων.

Αυτές οι αλλαγές είναι απόλυτα λογικές , αλλά οδηγούν σε αύξηση καταλοίπων σε ολόκληρο το σύστημα εξαγωγής.

 

Η PRO-TECHELLAS/BluechemGroup προσφέρει ένα προϊόν που λύνει εύκολα το πρόβλημα.

Λύση Το ειδικά σχεδιασμένο καθαριστικό υψηλής απόδοσης  OXICAT καθαρίζει όλη την μόλυνση  από το σύστημα εξαγωγής  αποτελεσματικά , χωρίς να βλάπτει τις σωληνώσεις. Ο αισθητήρας οξυγόνου/λάμδα, το τούρμπο, η βαλβίδα EGR και ο καταλύτης  απαλλάσσονται αποτελεσματικά  από τις ρητίνες, τα βερνίκια και τα κατάλοιπα άνθρακα.

Η τακτική χρήση του OXICAT ανά 3 μήνες εξασφαλίζει μακροπρόθεσμη προστασία ενάντια στην σκληρή μόλυνση. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες αλλά και υβριδικούς.

PRO-TEC HELLAS /BluechemGroup

ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ Ι. & ΣΙΑ ΟΕ

15klm Thessalonikis-Moudanion, 570 01 Thermi,

P.O.Box D1652 Ι tel: 0030 2310/489.680, fax:0030 2310/461.039

www.pro-techellas.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων