Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ τεχνική εταιρεία

Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ τεχνική εταιρεία

Προφίλ

samaras

Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 117398504000, μέλος του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες αποτελεί τη μεγαλύτερη και αρτιότερα στελεχωμένη μελετητική εταιρεία στην Ελλάδα. Κατέχει ηγετική θέση στην αγορά παρέχοντας Ολοκληρωμένες Τεχνικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και απευθύνεται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Η εταιρεία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία άνω των 25 ετών. Υποστηρίζει περισσότερους από 5.500 πελάτες σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτεροι επιχειρηματικοί όμιλοι, πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και οι σημαντικότεροι οργανισμοί του δημοσίου τομέα.

Κύριο χαρακτηριστικό της στρατηγικής της εταιρείας είναι ότι η παροχή υπηρεσιών ολικής ποιότητας στον πελάτη αποτελεί το επίκεντρο των υπηρεσιών. Η εξειδικευμένη και άρτια τεχνική γνώση, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η βαθιά γνώση και εφαρμογή της ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας είναι οι κύριες συνιστώσες, οι οποίες εξασφαλίζουν την επίτευξη φιλόδοξων στόχων και πετυχημένων έργων. Η συσσωρευμένη εμπειρία, η μεγάλη ποικιλία έργων σε διάφορους τομείς και η καθετοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, την έχουν καταστήσει τον πιο κατάλληλο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Οι Κλάδοι της Οικονομίας (Τομείς) που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:
01 Βιομηχανία/Μεταποίηση
02 Τουρισμός
03 Χονδρικό & Λιανικό Εμπόριο
04 Εγκαταστάσεις Εξυπηρέτησης Οχημάτων
05 Μεταφορές/Logistics
06 Αγροδιατροφικές Μονάδες
07 Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
08 Υποδομές
09 Περιβάλλον
10 Ενέργεια
11 Εκπαίδευση/Υγεία/Αθλητισμός
12 Real Estate
13 Δημόσια Διοίκηση

 

Ιστορική Αναδρομή
Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε. – ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ αποτελεί τη μετεξέλιξη του γραφείου μελετών & τεχνικών έργων του Δημήτρη Σαμαρά, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1992, επί της οδού Αγίου Μηνά 7, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης και σήμερα έχει ουσιαστικά εξελιχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία με παρουσία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και δραστηριοποίηση σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων