Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Νέα μεγάλη νίκη της ΕΝ.ΒΕ.Θ – Τέλος στα άδικα τέλη πεζοδρομίου από τους Δήμους – Πρόεδρος ΕΝ.ΒΕ.Θ Μελίδης Σπύρος Απόφαση 7179/2017

Νέα μεγάλη νίκη της ΕΝ.ΒΕ.Θ – Τέλος στα άδικα τέλη πεζοδρομίου από τους Δήμους – Πρόεδρος ΕΝ.ΒΕ.Θ Μελίδης Σπύρος Απόφαση 7179/2017

Διαφήμιση

Ακόμα μια προσπάθεια της ΕΝΒΕΘ (Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) στέφθηκε με επιτυχία αφού έγινε δεκτή προσφυγή πρατηριούχου για τα τέλη πεζοδρομίου που χρεώνουν οι Δήμοι στα πρατήρια. Η ΕΝΒΕΘ έδωσε πραγματική μάχη για το θέμα και πρόκειται για μια απόφαση σταθμός που δικαιώνει όχι μόνο τους πρατηριούχους του νομού της Θεσσαλονίκης και στους 14 Δήμους όπου βρίσκονται, αλλά η απόφαση αυτή ισχύει και για όλα τα πρατήρια της Ελλάδας.

Με το σκεπτικό ότι τα πρατήρια δεν κάνουν μόνιμη κατάληψη στα πεζοδρόμια και δεδομένο ότι πολλοί Δήμοι δεν χρέωναν το συγκεκριμένο τέλος – όπως ο Δήμος Θεσσαλονίκης – το ΣτΕ πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Μάλιστα για το αμέσως επόμενο διάστημα η ΕΝΒΕΘ έχει προγραμματίσει ενημέρωση και στους 14 Δήμους ώστε να λάβουν υπόψη την απόφαση αυτή και να μην προχωρήσουν στις χρεώσεις αυτές.

Μεγάλη κινητοποίηση και ενέργειες για τα πρατήρια κάτω από τις πολυκατοικίες

Μιλώντας στο enveth.gr , Ο Πρόεδρος της ΕΝΒΕΘ Σπύρος Μελίδης σημείωσε ότι ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την ένωση αλλά και την ΠΟΠΕΚ είναι τα πρατήρια κάτω από οικοδομές. Όπως σημείωσε κ.Μελίδης στόχος της ΕΝΒΕΘ είναι να μην κλείσει κανένα πρατήριο και πάνω σε αυτό το πλαίσιο γίνεται η διαπραγμάτευση με το Υπουργείο. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα ενημερωθούν για το θέμα σχετικά.

 Η απόφαση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων