Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Συνάντηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση

Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης είχε η Διοίκηση της Ένωσης Βενζινοπωλών το Σάββατο 21/10 στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για όλα τα προβλήματα του κλάδου από την διοίκηση αλλά η ενημέρωση επικεντρώθηκε κυρίως όσο αφορά το θέμα για τα πρατήρια κάτω από τις οικοδομές. Ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ κύριος Σπύρος Μελίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτά που ζητάνε από τους πρατηριούχους ουσιαστικά τους στραγγαλίζουν οικονομικά και τους οδηγούν σε λουκέτα.

Η ΕΝ.ΒΕ.Θ είναι αποφασισμένη και σε αυτή την περίπτωση να φτάσει μέχρι τέλος και να υπερασπιστεί τα δίκαια συμφέροντα του κλάδου και των συναδέλφων.

Από την διοίκηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Μελίδης, ο Αντιπρόεδρος κ.Θέμης Κιουρτζής, ο ταμίας κ.Γιάννης Ουραιλίδης καθώς οι επίσης και οι κύριοι Σταυράκης Χρήστος και Ηλιάδης Μάκης.

Συνάντηση στο Δήμο Παύλου Μελά

Επίσης την Τετάρτη ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ θα έχουν συνάντηση στο Δήμο Παύλου Μελά  με θέμα τον “Καθορισμό συντελεστών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων ” . Το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/10/2017 και ώρα 14:00 στο ισόγειο (αίθουσα, γραφείο Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών) του δημαρχιακού καταστήματος, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 1, της δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης.

Πρόκειται για μια σειρά επαφών που έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Ένωσης να λυθεί και αυτό το θέμα που δημιουργεί προβλήματα στους συναδέλφους.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων