Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Δελτίο Τύπου ΠΟΠΕΚ σχετικά με την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου

Δελτίο Τύπου ΠΟΠΕΚ σχετικά με την απαράδεκτη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου

Διαφήμιση

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στην σημερινή (7/6/2022) εκπομπή  στο ΣΚΑΙ «Καλημέρα» ο προσκεκλημένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου απάντησε σε σχετική καταγγελία της  Προέδρου  της Ένωσης Βενζινοπωλών Αττικής κυρίας Μ. Ζάγκα  περί παραεμπορίου καυσίμων και επίθεση με πυροβολισμούς σε συνάδελφους πρατηριούχους,  εννοώντας βέβαια τον Πρόεδρο της ΠΟΠΕΚ κύριο ΘΕΜ.ΚΙΟΥΡΤΖΗ, ότι δεν είναι δουλειά του κράτους να βρει το παραεμπόριο καυσίμων στα πρατήρια και είναι δουλειά των βενζινοπωλών, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Θα στείλουμε δηλαδή δημοσίους υπαλλήλους και ελεγκτές να τα βάλουν με εκτελεστές; Να τους βρείτε εσείς».
Αν ο σκοπός του βουλευτή θα ήταν να εξοργίσει έναν ολόκληρο κλάδο, τα κατάφερε.
Αν ο σκοπός του βουλευτή  θα ήταν να στρέψει την κοινωνία απέναντι στην απρεπή αλαζονεία, επιδεικτική απραξία και αδιαφορία του κράτους, επίσης τα κατάφερε.
Αν ο πολίτης υποπτευόταν ανοχή, έως και ευλογίες του κράτους στην παρανομία , μετά από αυτήν την απροκάλυπτη συμπεριφορά του κυρίου Παπαδημητρίου επιβεβαιώθηκε. 

Ο κύριος Παπαδημητρίου ουσιαστικά  δημοσίως λέει στους πολίτες ότι το κράτος και δη η Κυβέρνηση, που όπως είπε στηρίζει, δεν επεμβαίνει όπου υπάρχουν εγκληματικές πρακτικές.

Είναι έτσι κύριε Υπουργέ Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη;
Είναι έτσι κύριε Πρωθυπουργέ;    

Κύριες αιτίες αυτής της παρακμιακής πορείας του κράτους δικαίου είναι αυτές οι πρακτικές που απαξιώνουν  τα δικαιώματα του πολίτη και εκμηδενίζουν τις υποχρεώσεις του κράτους.

Εμείς έχουμε φωνή, ακεραιότητα  και το σθένος με κόστος σφαίρες, απειλές, κίνδυνο της ζωής μας και καμία προστασία, να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε την παρανομία, που στοιχίζει στο κράτος , στην ελληνική οικονομία πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ η κοινωνία αιμορραγεί οικονομικά.

Εσείς έχετε το θράσος να καλείτε τους πολίτες να υποκαταστήσουν  την εκτελεστική εξουσία, αλλά δεν έχετε το σθένος να πράξετε το καθήκον σας.

Επιτρέψτε λοιπόν την παρανομία και την κλοπή καυσίμων,  που ζημιώνουν το κράτος και τους πολίτες, και εξοντώστε τους νόμιμους οικογενειάρχες πρατηριούχους που συνεισφέρουν στην οικονομία.

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 

 

ΥΓ Η φωνή μας και η δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου θα αναδείξει που εντοπίζεται η ελευθερία του λόγου. 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων