Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ο Θέμης Κιουρτζής πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ – Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας

Ο Θέμης Κιουρτζής πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ – Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομοσπονδίας

Διαφήμιση

Νέα διοίκηση εξέλεξε η γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά. 


     Για το διοικητικό συμβούλιο εκλέχτηκαν οι Γιώργος Ασμάτογλου, Ηρακλής Ξυδάκης, Θέμης Κιουρτζής, Γιάννης Μαυράκης, Νίκος Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Μελίδης, Γιάννης Παπαζήσης, Μανώλης Μαυράκης και Χρήστος Σταυράκης, ενώ μετά την αποχώρηση του μέχρι πρόσφατα προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Ασμάτογλου, το Δ.Σ. συμπληρώνει ο Γιώργος Τζαμπαζλής, διευρύνοντας την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας από την Κρήτη, την Αθήνα, τα Γρεβενά και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη Ροδόπη. 


     Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων εξελέγη ο Θέμης Κιουρτζής, αντιπρόεδροι οι Ηρακλής Ξυδάκης, Νίκος Παπαγεωργίου και Γιάννης Παπαζήσης, γενικός γραμματέας ο Γιάννης Μαυράκης, ταμίας ο Μανώλης Μαυράκης και μέλη οι Αλέξανδρος Μελίδης, Χρήστος Σταυράκης και Γιώργος Τζαμπαζλής. 


      Η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τους συναδέλφους του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου για την προσφορά τους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Ασμάτογλου, ο οποίος ακούραστα τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε τον κλάδο με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. 


      Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο,  στη επίπονη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύουμε,  δεσμεύεται να εργαστεί συστηματικά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της αγοράς πετρελαιοειδών, που πλήττουν ιδιαίτερα τόσο τους πρατηριούχους όσο και τους καταναλωτές.

ENERGYPRESS.GR

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων