Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Απάντηση Προέδρου ΕΝ.ΒΕ.Θ. κου. Κιουρτζή στην εταιρεία UNISOFT AE. 22/4/2019

Απάντηση Προέδρου ΕΝ.ΒΕ.Θ. κου. Κιουρτζή στην εταιρεία UNISOFT AE. 22/4/2019

Διαφήμιση

ΔΑΝΑΪΔΩΝ 7- ΤΗΛ.2310526411 FAX 2310525926 T.K.546 26  ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

E-mail evethax@otenet.gr

www.enveth.gr

                                                                  Θεσσαλονίκη    22 Απριλίου 2019

 

ΠΡΟΣ: UNISOFT AE

ΠΡΟΣ:ΔΙΟΙΚΗΤΗ Α.Α.Δ.Ε. κο. ΠΙΤΣΙΛΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ                         

          ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Α.Δ.Ε.   κο. ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ                        

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΕΔΡΟ  Π.Ο.Π.Ε.Κ. κο. ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

                                                                        

ΘΕΜΑ: Απάντηση Προέδρου ΕΝ.ΒΕ.Θ. κου. Κιουρτζή στην εταιρεία UNISOFT AE. 

 

Σχετικά   με     την   <<  περήφανη έκδοση >>    που    δημιουργήσατε   και   μας γνωστοποιήσατε σας παραθέτω τα παρακάτω:

Η υποχρέωση της ακυρωτικής απόδειξης για τα πρατήρια καυσίμων ισχύει από τις 1/1/2019 βάση της ΠΟΛ 1208/2018 . Βρισκόμαστε προς το τέλος Απριλίου και οι περισσότερες εταιρείες μηχανογράφησης και μάλιστα πολύ μικρότερου βεληνεκούς ήταν έτοιμες προς εφαρμογή της ΠΟΛ από αρχές του έτους. Πάρα πολύ συνάδερφοι πρατηριούχοι που είχαν εγκατεστημένο το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP , αφέθησαν από την εταιρεία σας στο έλεος της τύχης τους παραμένοντας ουσιαστικά έκθετοι στο νόμο.

 Προσωπικά η επιχείρησή μου εκτός από τις πάρα πολλές χαμένες εργατοώρες , για να δημιουργεί χειροκίνητα τις ακυρωτικές αποδείξεις λιανικής , πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στην εταιρεία η οποία μας υποστηρίζει στο κομμάτι αυτό ,  για να καλύψει τη δική σας ολιγωρία στο να συνταχθείτε με τις επιταγές του νόμου , δημιουργώντας για εμάς την αυτόματη ακυρωτική απόδειξη.

Μας ανακοινώνεται λοιπόν , κάτι το οποίο ( με δική μας συμβολή) το κράτος ουσιαστικά άλλαξε με την έκδοση διευκρινιστικής που εξέδωσε στις 9/4/2019 , δηλαδή καθίσταται ανενεργή η ακυρωτική απόδειξη λιανικής με τροποποίηση , μέσω του ΦΗΜ του κωδικού του τιμολογίου.

Ως Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , γνωρίζω ότι πάρα πολλοί πελάτες σας και από άλλους νομούς είχαν το ίδιο πρόβλημα και αντί να έχετε την ευθιξία να ζητήσετε μία μεγάλη  συγνώμη , μας ειδοποιείται 4 μήνες μετά την εφαρμογή του νόμου , ότι πλέον δεήσατε να ετοιμαστείτε και ότι

 

μπορούμε να προμηθευτούμε κάτι άλλο  τώρα που έληξε η ανάγκη μας. Αντί να έχετε κατά νου την αφαίμαξη χρηματικών ποσών από τους πελάτες σας  , εκμεταλλευόμενοι τέτοιου είδους καταστάσεις  με υποτιθέμενες νέες εκδόσεις , προτιμότερο θα ήταν να πραγματοποιείτε το καθήκον σας  ΕΓΚΑΙΡΑ και να είστε δίπλα στους επαγγελματίες σεβόμενοι το μέγεθος της εμβέλειας της εταιρείας σας .

RESPECT κύριοι στους πελάτες σας, RESPECT στο μέγεθος της εταιρείας σας.

 

 

Εκ μέρους του Προέδρου της ΕΝ.ΒΕ.Θ κου. Κιουρτζή Θεμιστοκλή .

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων