Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάσθηκαν δυο ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάσθηκαν δυο ένοπλες ληστείες σε βενζινάδικο

Διαφήμιση

 

 

Στην περιοχή της Νεάπολης – Δικογραφία σε βάρος 46χρονου που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα

 

Η επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην εξιχνίαση δύο (2) ένοπλων ληστειών που έλαβαν χώρα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Νεάπολης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στο ανωτέρω κατάστημα.

Ειδικότερα, περί τα τέλη Απριλίου του 2019, ο 46χρονος κατήγγειλε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας ότι κατά τη διάρκεια εργασίας του στο πρατήριο υγρών καυσίμων, άγνωστος με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 444 ευρώ (εισπράξεις της επιχείρησης), πλην όμως από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι για την αφαίρεση του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού είχε προηγηθεί συνεννόηση του καταγγέλλοντα με το δράστη ο οποίος αποτελούσε συνεργό του.

Επιπλέον, προέκυψε ότι το Μάιο του 2019, ο 46χρονος είχε εμπλοκή, ως ηθικός αυτουργός, σε ληστεία που έλαβε χώρα στο ίδιο κατάστημα από το συνεργό του, ο οποίος αφαίρεσε με την απειλή όπλου από έτερο υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ (εισπράξεις της επιχείρησης).

 

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

https://www.typosthes.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων