Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
6o ετήσιο event προσφορών AUTOGS AE – 10 χρόνια Feral

6o ετήσιο event προσφορών AUTOGS AE – 10 χρόνια Feral

Διαφήμιση

Σας περιμένουμε και φέτος στο καθιερωμένο πλέον event της εταιρείας μας που έχει ως στόχο του την πλήρη ενημέρωση σας για όλα τα νέα της αγοράς αλλά και τις πλέον συμφέρουσες αγορές σας από το κατάστημά μας σχεδόν σε τιμές κόστους που πλέον ξέρετε ότι βρίσκετε μόνο μια φορά το χρόνο στην εταιρεία μας.

 

Σάββατο 9 Απριλίου 2016 εώς Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 Ώρες 9πμ-6μμ

 

Παράλληλη εκδήλωση

10 χρόνια Feral: παρουσίαση προϊόντων

Κυριακή 10 Απριλίου στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της AUTOGS , Προέκταση Μαιάνδρου , Θεσσαλονίκη 2310688050

Την Κυριακή  10 Απριλίου 2016 στις 11:00 π.μ έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια παρουσίαση και ταυτόχρονα επίδειξη όλων των προϊόντων της Feral. Ενόψει του εορτασμού των 10 χρόνων από την δημιουργία της Feral θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλα μας τα προϊόντα τα οποία εδώ και 2 χρόνια παράγονται αποκλειστικά από εμάς στις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H εταιρεία ΑUTOGS AE  με 38ετή εμπειρία στην χονδρική πώληση ειδών αυτοκινήτου και αξεσουάρ, καθώς και παραγωγή αρωματικών και χημικών αυτοκινήτου, απευθύνετε και φέτος στους συνεργάτες της και μη, με πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ειδών αυτοκινήτου, αλλά και χονδρέμπορους με σκοπό να τους ενημερώσει για το ετήσιο event  ενημέρωσης, προσφορών και εκπτώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις της.  Η εκδήλωση αφορά μόνο εμπόρους .

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων