Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Aegean: Επεκτείνεται στην Καραϊβική, συμφωνία με θυγατρική της Freepoint

Aegean: Επεκτείνεται στην Καραϊβική, συμφωνία με θυγατρική της Freepoint

Διαφήμιση

Η Aegean Marine Petroleum Network και η Caribbean Bunkers LLC υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στις πωλήσεις καυσίμων, με επίκεντρο τις Παρθένους Νήσους στον αμερικάνικο τερματικό σταθμό του Limetree Bay στο St Croix.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Aegean θα εμπορεύεται καύσιμα καυσίμων και πετρέλαιο εσωτερικής καύσης πλοίων που προμηθεύει η Freepoint Commodities, η μητρική εταιρεία της Caribbean Bunkers, σε πελάτες που κάνουν χρήση του τερματικού σταθμού του Limetree Bay.

Η συμφωνία προβλέπει ενδεχόμενη μελλοντική επέκταση στην περιοχή, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει στην αύξηση της απασχόλησης του στόλου της Aegean.

Η συμφωνία ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και τα οικονομικά οφέλη της αναμενεται να γίνουν φανερά κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2017.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας κέντρου εξυπηρέτησης στο St. Croix USVI, το οποίο ενισχύει την υπάρχουσα παρουσία μας στην Καραϊβική και αντιπροσωπεύει ένα άλλο σημαντικό βήμα στην προσπάθειά μας να διευρύνουμε την παγκόσμια παρουσία μας σε ελκυστικές αγορές”, δήλωσε ο Μανώλης Χοχλάκης, Διευθυντής του Αμερικάνικου Γραφείου της Aegean.

“Το επίπεδο ανάπτυξης και δραστηριότητας στο Limetree Bay ήταν αξιοθαύμαστο από τότε που αγοράστηκε o τερματικός το 2016”, πρόσθεσε ο Χοχλάκης.

“Οι ομάδες της Aegean και της Freepoint είναι έμπειρες ομάδες που συνεργάστηκαν καλά μαζί στο παρελθόν. Θα εξασφαλίσουν στους πελάτες μας στην Καραϊβική υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας”, ήταν το συμπέρασμα του.

“Έχουμε την τύχη να έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε μια ισχυρή βάση δραστηριοτήτων στο νησί και πιστεύουμε ότι αυτή η νέα επιχείρηση είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα στην υπάρχουσα επιχειρηματική μας δραστηριότητα”, δήλωσε ο Rob Peck, Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος της Freepoint.

“Έχουμε συνεργαστεί με την Aegean για αρκετά χρόνια και νοιώθουμε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που είναι τόσο πολύ σεβαστή στη βιομηχανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα είναι εξαιρετικά επωφελής και για τις δύο εταιρείες καθώς επεκτείνουμε και βελτιστοποιούμε τις δραστηριότητές μας στην Καραϊβική”, πρόσθεσε.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων