Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
18/8/2016 Αύξηση τιμών – Απάντηση σε δημοσίευμα του businessenergy.gr

18/8/2016 Αύξηση τιμών – Απάντηση σε δημοσίευμα του businessenergy.gr

Διαφήμιση

Στα πλαίσια της όσο γίνετε καλύτερης ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού και όλων όσων  το ενημερώνει, σας κάνουμε γνωστό ότι οι διυλιστηριακές  τιμές το τελευταίο δεκαήμερο έχουν αυξηθεί περίπου 3 λεπτά στη βενζίνη και 4,6 λεπτών  στο ντίζελ κίνησης

Μάλιστα  φαίνεται ότι θα υπάρξει  μία αξιόλογη αύξηση τιμών, όπως λοιπόν σε άρθρο σας στις αρχές Αυγούστου εσείς προβλέψατε μείωση των τιμών έτσι και τώρα υπάρχει η  πρόβλεψη για   αύξηση των τιμών. Η αναφορά μας περισσότερο έχει να κάνει με το γεγονός της ισόχρονης διακύμανσης των τιμών από το διυλιστήριο στο πρατήριο.

Ενημερώνουμε δε, ότι τα διυλιστήρια  φέρνουν άμεσα τις διεθνείς αυξομειώσεις στο τιμοκατάλογο τους χωρίς κανείς να γνωρίζει με τι ακρίβεια το κάνουν. Δηλαδή στα πρατήρια οι τιμές πέφτουν και ανεβαίνουν με την ίδια χρονοκαθυστέρηση παρά το αντίθετο που έχει περάσει στον καταναλωτή για λόγους εντυπωσιασμού, όποιος δε, παρατηρεί αμερόληπτα τις διακυμάνσεις των τιμών βλέπει ότι οι καθημερινές μικρές αλλαγές δεν επηρεάζουν το τιμοκατάλογο λιανικής.

Επίσης εάν η διακύμανση είναι έντονη αλλά προσωρινή δεν θα γίνει καθόλου αισθητή αφού θα απορροφηθεί από τα πρατήρια. Το γεγονός αυτό γίνετε αιτία αρνητικών σχολιασμών επειδή  κάποιοι χρησιμοποιούν τους αριθμούς κατά το δοκούν.

Παραμένουμε στη διάθεση όλων όσων θέλουν την αλήθεια.   

Από το Γραφείο Τύπου 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων