Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Αντιπαράθεση Χαρίτση – Γεωργιάδη για τις τιμές των καυσίμων

Αντιπαράθεση Χαρίτση – Γεωργιάδη για τις τιμές των καυσίμων

Διαφήμιση

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αδ. Γεωργιάδη και του Αλ. Χαρίτση ενώ οι ελληνικές αντλίες «στενάζουν» από τις τιμές των καυσίμων.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε σε προηγούμενη ανάρτηση του υπουργού που υποστήριζε ότι τις τελευταίες ημέρες «οι διεθνείς τιμές αυξάνονται συνεχώς» παρουσιάζοντας αναλυτικά γραφήματα.

 

 

«Δεν είναι ζήτημα ημερών αλλά συνολικής τάσης-ξεκάθαρη αποκλιμάκωση διεθνών τιμών. Στην Ελλάδα όμως οι τιμές σε ιστορικά υψηλά. Σταθερά στους ακριβότερους στην ΕΕ σε απόλυτες τιμές και μακράν οι ακριβότεροι με όρους αγοραστικής δύναμης. Ο συλλογισμός είναι δυστυχώς απολύτως ακριβής», έγραψε στην ανάρτηση-απάντηση ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν αρχικά ο Αλ. Χαρίτσης είχε επισημάνει πως «οι διεθνείς τιμές καυσίμων έχουν καταρρεύσει, όμως στην Ελλάδα οι τιμές ανεβαίνουν και πάλι! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης η βενζίνη σκαρφαλώνει ξανά στα 2€/λίτρο. Η αισχροκέρδεια σαρώνει την οικονομία με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

efsyn.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων