Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
18/9/2017 Απάντηση της ΕΝΒΕΘ σε άρθρο του Thessalonikipress.gr

18/9/2017 Απάντηση της ΕΝΒΕΘ σε άρθρο του Thessalonikipress.gr

Διαφήμιση

Αγαπητοί κύριοι, σε άρθρο σας με τίτλο “Νέες επιθέσεις στους Πρατηριούχους – Τους επιβάλλουν μέτρο σκάνδαλο” αναφέρεστε στην δραστηριότητα των δύο Ομοσπονδιών και σε αυτή της δικής μας Ένωσης. 

Η ΕΝΒΕΘ ως ιδρυτικό και ενεργό μέλος της ΠΟΠΕΚ, και για αυτή μπορεί να μιλήσει, τα τελευταία  χρόνια έχει μια έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα η οποία έχει καταφέρει μεγάλες νίκες για τον κλάδο. Όλες οι ενέργειες μας είναι σε πλήρη συνεννόηση με το πρωτοβάθμιο όργανο μας , την ΠΟΠΕΚ. η οποία έχει πλέον δώσει μια τεράστια δυναμική στο κλάδο μας δίνοντας σημαντικές λύσεις. 

Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι η ΕΝΒΕΘ  για το καλό του κλάδου έχει επιδιώξει τη συνεννόηση μεταξύ των δύο ομοσπονδιών  και δεν θα σταματήσει να το κάνει έστω και εάν δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος από κάποιους συναδέλφους της ΟΒΕ. Θυμίζουμε δε, ότι η συνεννόηση και η συναδελφική αλληλεγγύη ήταν πρώτο μέλημα των πρατηριούχων της Θεσσαλονίκης οι οποίοι όπως είναι γνωστό ( παρά τη πικρία ορισμένων) ένωσαν τις δυνάμεις τους και από δύο σωματεία έγιναν ένα χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και μικρότητες αρχομανίας διότι τα προβλήματα είναι κοινά στο κλάδο και οι καλύτερες λύσεις μπορούν να βρεθούν μόνο μετά από ανταλλαγή απόψεων.