Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Auto Gs: Μια ημέρα έμεινε για το 6 ετήσιο Event Προσφορών

Auto Gs: Μια ημέρα έμεινε για το 6 ετήσιο Event Προσφορών

Διαφήμιση

Για 6η χρονιά η Auto Gs διοργανώνει το ετήσιο Event Προσφορών στις εγκαταστάσεις της. Το Event θα διαρκέσει από το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 εώς Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρες 9πμ-6μ

Να σημειώσουμε ότι η Auto Gs είναι από τις πρώτες εταιρείες που στήριξαν την ΕΝ.ΒΕ.Θ στην νέα προσπάθεια της.

Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της εταιρείας:

Σας περιμένουμε και φέτος στο καθιερωμένο πλέον event της εταιρείας μας που έχει ως στόχο του την πλήρη ενημέρωση σας για όλα τα νέα της αγοράς αλλά και τις πλέον συμφέρουσες αγορές σας από το κατάστημά μας σχεδόν σε τιμές κόστους που πλέον ξέρετε ότι βρίσκετε μόνο μια φορά το χρόνο στην εταιρεία μας.

Παράλληλη εκδήλωση

10 χρόνια Feral: παρουσίαση προϊόντων

Κυριακή 10 Απριλίου στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της AUTOGS , Προέκταση Μαιάνδρου , Θεσσαλονίκη 2310688050

Την Κυριακή  10 Απριλίου 2016 στις 11:00 π.μ έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια παρουσίαση και ταυτόχρονα επίδειξη όλων των προϊόντων της Feral. Ενόψει του εορτασμού των 10 χρόνων από την δημιουργία της Feral θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για όλα μας τα προϊόντα τα οποία εδώ και 2 χρόνια παράγονται αποκλειστικά από εμάς στις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

H εταιρεία ΑUTOGS AE με 38ετή εμπειρία στην χονδρική πώληση ειδών αυτοκινήτου και αξεσουάρ, καθώς και παραγωγή αρωματικών και χημικών αυτοκινήτου, απευθύνετε και φέτος στους συνεργάτες της και μη, με πρατήρια βενζίνης, καταστήματα ειδών αυτοκινήτου, αλλά και χονδρέμπορους με σκοπό να τους ενημερώσει για το ετήσιο event ενημέρωσης, προσφορών και εκπτώσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις της. Η εκδήλωση αφορά μόνο εμπόρους .

Στοχεία επικοινωνίας

AUTOGS AE

tel 2310688050 fax 2310688052

sales@autogs.gr

www.feral.gr

www.autogs.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων