Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Μπομπ Ντάντλεϊ (ΒΡ): Στηρίζουμε τις επενδύσεις προς την Ελλάδα

Μπομπ Ντάντλεϊ (ΒΡ): Στηρίζουμε τις επενδύσεις προς την Ελλάδα

Διαφήμιση

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΒΡ και διευθυντής ΒΡ Μπομπ Ντάντλι, σε δηλώσεις σήμερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Ντάβος, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, τόνισε την σημασία του αγωγού ΤΑΠ, περιγράφοντάς το ώς το μεγαλύτερο έργο υποδομών αγωγού στον κόσμο που γνωρίζει ή ΒΡ.

“Είμαι στο Ντάβος, σε συνάντηση με το Υπουργό Παππά και συζητάμε τη πρόοδο του ΤΑΠ…. Η κυβέρνηση μας έχει βοηθήσει να θέσουμε σε εφαρμογή την συμφωνία εγκατάστασης.

Θα αρχίσουμε να τοποθετούμε τους σωλήνες για αυτό το πάρα πολύ σημαντικό έργο νοτίου διαδρόμου, αυτο το χρόνο, και το έργο θα είναι σε λειτουργία σε ένα-δύο χρόνια αλλά έχουμε υπογράψει συμφωνίες με Ελληνικές εταιρίες για την κατασκευή και αγορά των σωλήνων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη βοήθεια και την αμοιβαία αναγνώριση της σημασίας του έργου αυτού στην Ελλάδα και για όλη την Ευρώπη και της πάρα πολύ σημαντικής επένδυσης.

Αυτός ο αγωγός είναι το μεγαλύτερο έργο υποδομής αγωγού στον κόσμο, απ’όσο γνωρίζουμε. Η παραγωγή αερίου στο Αζερμπαιτζάν, μέσω Γεωργίας στην Τουρκία και μετά στην Ελλάδα και ύστερα διασχίζοντας την Αλβανία στην Ιταλία. Θα ήθελα, νομίζω, να προσθέσω ότι αυτό αποτελεί ένα μεγάλο παράδειγμα της επιχειρηματικά προσανατολισμένης στήριξης των επενδύσεων που κατευθύνονται προς τη χώρα και η ΒΡ είναι πολύ ευτυχής που αποτελεί μέρος αυτού του έργου και νοιώθω πολύ άνετα με την δρομολόγηση αυτού του πολύ σημαντικού Ευρωπαϊκού έργου”.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων