Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Δ. & Γ. ΖΕΪΜΠΕΚΗ:Ανοιξιάτικη προσφορά στο νέο προϊόν FAVAGROSSA EDOARDO FILOK® Brush

Δ. & Γ. ΖΕΪΜΠΕΚΗ:Ανοιξιάτικη προσφορά στο νέο προϊόν FAVAGROSSA EDOARDO FILOK® Brush

Διαφήμιση

Η εταιρεία Δ. & Γ. ΖΕΪΜΠΕΚΗ Ο.Ε. πρωτοπορεί και πάλι! Αποκλειστική διάθεση της εταιρείας κατασκευής βουρτσών FAVAGROSSA EDOARDO, Ιταλίας, στην ΕΛΛΑΔΑ.

‘‘ Το πιο μαλακό υλικό στον κόσμο’’

Ιδέα
Δημιουργήθηκε με σκοπό να ελαττωθούν τα πλαστικά υπολείμματα επάνω στα βερνίκια, FILOK® είναι η πιο εκλεπτυσμένη συνθετική βούρτσα. Είναι ένας πολύ καλό συμβιβασμός μεταξύ της CARLITE® και της παραδοσιακής βούρτσας πολυαιθυλενίου και εγγυάται μαλακότητα καθώς επίσης και δυνατότητα ποιοτικού καθαρισμού.

Τεχνολογία
Η υψηλή απόδοση αυτού του προϊόντος επιτυγχάνεται με την εξώθηση και το άφρισμα ενός νέου τύπου πολυμερούς. Χάρη στην πληθώρα των φυσαλίδων αέρα, έχει το ελαφρύτερο άγγιγμα. Χάρη στο γεγονός ότι είναι πλατύ και επίπεδο, FILOK® μπορεί να παρέχει συνεχώς νερό και σαμπουάν, δημιουργώντας ένα στρώμα υγρού μεταξύ της βούρτσας και της βαφής. Οι τρίχες είναι 5 φορές φαρδύτερες από τις κανονικές, ώστε να εφάπτονται με ακρίβεια στις επιφάνειες τριβής, καθιστώντας τον καθαρισμό 5 φορές πιο αποτελεσματικό. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι πλατιές βοηθάει στο γυάλισμα της επιφάνειας- οι πελάτες σίγουρα θα εντυπωσιαστούν. Επιπλέον, οι τρίχες Favagrossa υπόκεινται σε αποκλειστική διαδικασία πτερώματος, γεγονός που καθιστά το τέλος των τριχών μαλακό και λεπτό. Μια πρόσθετη τεχνική για μοναδικές και αμίμητες βούρτσες.

Σχεδιασμός
Το πλαστικό υπόστρωμα έχει μια αποκλειστική πατενταρισμένη σχεδίαση και στιβαρή δομή που καθιστά τις βούρτσες πραγματικά μακράς διαρκείας. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος διασφαλίζεται επίσης από το γεγονός ότι όλες οι παραγωγικές διαδικασίες – από την εξώθηση των τριχών στη διαμόρφωση του πλαστικού στήριξης – διενεργούνται από την ίδια την εταιρεία και ότι η κάθε βούρτσα συναρμολογούνται και ελέγχονται από εμπειρογνώμονες φορείς. Επιπλέον, τα Favagrossa πλαστικά υλικά φροντίζουν για το περιβάλλον, δεδομένου ότι είναι 100% ανακυκλώσιμο.

244

Όφελος
– ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΓΓΙΓΜΑ
– ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
– ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
– ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ
– ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ
Επωφεληθείτε της ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στα χρώματα ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΠΛΕ και ΑΣΗΜΙ.
ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ISTOBAL, WASHTEC και KARCHER.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε προσφορά. Λήγει στις 31/05/2016!!!
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων