Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
DAERG CHIMICA από την Δ. & Γ. ΖΕΙΜΠΕΚΗ

DAERG CHIMICA από την Δ. & Γ. ΖΕΙΜΠΕΚΗ

Διαφήμιση

Δ. & Γ. ΖΕΙΜΠΕΚΗ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της DAERG CHIMICA Ιταλίας περισσότερα από 15 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, η ποιότητα των προϊόντων παραμένει υψηλή και σταθερή. Η εταιρεία DAERG CHIMICA, παρασκευάζει, συσκευάζει και σφραγίζει τα μπιτόνια, προκειμένου να φτάνουν στον τελικό αγοραστή χωρίς καμία παρέμβαση. 

chemical

Η 25ετή εμπειρία κάνει την DAERG CHIMICA ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην προηγμένη χημεία του χώρου περιποίησης αυτοκινήτου.Η DAERG CHIMICA παράγει καθαριστικά ειδικά για το πλυντήριο αυτοκινήτων και χημικά προϊόντα για τον καθαρισμό όλων των σημείων του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες υψηλής πρώτης ποιότητας. Ο σκοπός της εταιρείας είναι να υποστηρίζει πάντα την πελατεία της, συμβουλεύοντάς της και διευκολύνοντάς της στην επιλογή και την αγορά των καταλληλότερων προϊόντων. Το φάσμα των προϊόντων είναι μεγάλο και προσφέρει: πρόπλυση, σαμπουάν, κεριά, αφρώδη, πολλαπλών χρήσεων, γυαλιστικό ελαστικών, γυαλιστικό ζαντών, καθαριστικά για πατώματα, καθαριστικό μηχανών, αντιπαγωτικό, γυαλιστικό ταμπολό, καθαριστικό για τα τζάμια, πάστα χεριών, δέρματα, χαρτί κτλ. Σήμερα, η DAERG CHIMICA εξάγει, με μεγάλη επιτυχία, τα προϊόντα της σε πάνω από 40 χώρες του κόσμου και ξεχωρίζει επιλέον για την κατάλληλη στιγμή παραγωγής σεβόμενοι και το περιβάλλον.  

Δείτε τα προϊόντα της DAERG CHIMICA

 

MONOSTATIC

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΛΥΣΗ, ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ SELF-SERVICE

Καθαριστικό, ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες, χάρη στην ισορροπημένη φόρμουλά της. Χρησιμοποιείται με ψεκαστικό ή μηχάνημα υψηλής πίεσης self-service.
ΧΡΗΣΗ: Διαλύστε 1 μέρος προϊόντος με 50/100 μέρη νερό, στη συνέχεια ψεκάστε το προετοιμασμένο υλικό από τα υψηλά μέχρι τα χαμηλά σημεία και ξεπλύνετε με τον ίδιο τρόπο.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

BAYS WASH

ΛΕΥΚΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ ΣΤΑ TUNNEL ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ
Υγρό καθαριστικό για την εξωτερική πρόπλυση των οχημάτων με προστατευτικά υλικά για τα βερνίκια. Ιδανικό προϊόν για την γρήγορη απομάκρυνση κάθε τύπου βρωμιάς, είτε λιπαρών είτε μεταλλικών ουσιών. Η αργή εξαέρωση του επιτρέπει τη χρήση σε ποικίλες κλιματικές συνθήκες με τη μέγιστη ηπιότητα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: στις δοσομετρικές αντλίες DOSATRON, ρυθμίζεται η αναρρόφηση μεταξύ 1,5% και 3% του προϊόντος σε σνάρτηση με την κατάσταση των οχημάτων και τις κλιματικές συνθήκες. Διαφορετικά, ψεκάζετε με τις ανάλογες συσκευές 1λίτρο με 50 – 100 λίτρα νερό, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσει και ξεπλένετε με υψηλή πίεση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

BAYS WASH ROSSO

ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ ΣΤΑ TUNNEL ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Υγρό καθαριστικό για την εξωτερική πρόπλυση των οχημάτων με προστατευτικά υλικά για τα βερνίκια. Ιδανικό προϊόν για πολλαπλές θέσεις καθαρισμού: η αργή εξαέρωση επιτρέπει τη χρήση σε ποικίλες κλιματικές συνθήκες με τη μέγιστη ηπιότητα.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: στις δοσομετρικές αντλίες DOSATRON, ρυθμίζεται η αναρρόφηση μεταξύ 1,5% και 3% του προϊόντος σε σνάρτηση με την κατάσταση των οχημάτων και τις κλιματικές συνθήκες. Διαφορετικά, ψεκάζετε με τις ανάλογες συσκευές 1λίτρο με 50 – 100 λίτρα νερό, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσει και ξεπλένετε με υψηλή πίεση.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

LEB

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Self-service

Είναι ένα αλκαλικό καθαριστικό με προστατευτικά υλικά για το βερνίκι, ικανό να απομακρύνει κάθε είδους βρωμιά.
Για να επιδιώξετε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείστε τον ακόλουθο τρόπο: ψεκάστε το προετοιμασμένο υλικό από χαμηλά μέχρι τα υψηλά σημεία και ξεπλύνετε με τον ίδιο τρόπο με τα μηχανήματα υψηλής πίεσης.

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση 1 λίτρο με 30 λίτρα νερό.

Προσοχή στα παλιά και οξειδωμένα βερνίκια και αποφύγετε να τα πλύνετε κάτω από τις ηλιακές ακτίνες και τις θερμές εποχές.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

R2

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΡΟΠΟΙΗΤΗ
Είναι ένα καθαριστικό για πλύσιμο των αυτοκινήτων στο χέρι. Ο μαλακός αφρός που εφαρμόζεται, αφαιρεί τη βρωμιά από το όχημα εκτελώντας γυαλιστική δράση επάνω σε βαμμένες επιφάνειες. Δεν διαβρώνει τις επιφάνειες.

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση 1 λίτρο με 30 λίτρα νερό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

LINAX

ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΑΦΡΟ

Σαμπουάν πριν από το κερί για πλύσιμο σε αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων.
LINAX είναι βοηθητικό στο πλύσιμο, εκτελεί μία τελειωτική δράση και προετοιμάζει το όχημα για τη φάση του κερώματος εφαρμόζοντας επάνω στις επιφάνειες ένα εξαιρετικό υπόστρωμα. Η ιδιαίτερη φόρμουλα επιτρέπει να απομακρύνονται τα ίχνη της υπολειπόμενης βρωμιάς χωρίς να βλάπτει τις επιφάνειες. Είναι εξαιρετικό για τον αυτοκαθαρισμό των βουρτσών

ΧΡΗΣΗ: 30 γραμμάρια από τη δοσομετρική αντλία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

EFFETO NEVE

ΑΦΡΩΔΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Καθαριστικό σε ουδέτερο Ph με υψηλή πυκνότητα και ιδαίτερα αφρώδες. Χρησιμοποιείται πάντα στην πρώτη αψίδα των αυτομάτων πλυντηρίων με βούρτσες, διανέμεται με αέρα για να δημιουργεί έναν πυκνό αφρό για οπτικό εφέ και ευχάριστο άρωμα. Ο αφρός ξεπλένεται εύκολα και ταιριάζει με το στεγνωτικό κερί.

ΧΡΗΣΗ: προτεινόμενη δοσολογία 20 γραμμάρια σε κάθε αυτοκίνητο

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

ARCOLOR

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΑΦΡΩΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

Το ARCOLOR είναι ένα προϊόν με ενεργά συστατικά σε υψηλή πυκνότητα, αφρώδη.
Εφαρμόζει έναν εντυπωσιακό αφρό που ξεπλένεται εύκολα.
Χάρη στην αντίδρασή του δίνει ένα ιδιαίτερο γυαλιστικό εφέ στις επιφάνειες των οχημάτων.
Τομέας χρήσης: αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με σύστημα αφρού
ΧΡΗΣΗ: Το προϊόν χρησιμοποιείται αδιάλυτο με δοσομετρικές αντλίες.
Το προϊόν πρέπει να είναι αναμειγμένο σε κατάλληλη ποσότητα με νερό και αέρα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

SATURN CERA

ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ SELFSERVICE, ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ

Το SATURN είναι ένα σούπερ κερί που ενδύκνειται στα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με σύστημα στεγνώματος αέρος. Στηρίζεται σε μία σύγχρονη χημική φόρμουλα που επιτρέπει να επιτυγχάνεται ένα γρήγορο στέγνωμα του οχήματος και μία απίθανη γυαλάδα. Γυαλιστικό εφέ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Στην εισαγωγή του αέρα ρυθμίζεται η ροή μέχρι να επιτευχθεί ένα ιδανικό στέγνωμα. Γενικά, είναι αρκετά 10-20 γραμμάρια κερί σε κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη διάρκεια ψεκασμού του νερού, της θερμοκρασίας και των κλιματικών συνθηκών.  

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

NEPTUNE CERA

ΚΕΡΑΣΙ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ SELF-SERVICE
Το NEPTUNE είναι ένα σούπερ κερί που ενδύκνειται στα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με σύστημα στεγνώματος αέρος. Στηρίζεται σε μία σύγχρονη χημική φόρμουλα που επιτρέπει να επιτυγχάνεται ένα γρήγορο στέγνωμα του οχήματος και μία απίθανη γυαλάδα. Γυαλιστικό εφέ.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Στην εισαγωγή του αέρα ρυθμίζεται η ροή μέχρι να επιτευχθεί ένα ιδανικό στέγνωμα. Γενικά, είναι αρκετά 10-20 γραμμάρια κερί σε κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη διάρκεια ψεκασμού του νερού, της θερμοκρασίας και των κλιματικών συνθηκών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

JUPITER SUPER CERA

ΚΕΡΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΈΝΟ ΛΑΜΠΕΡΟ

Στεγνωτικό κερί με προστατευτική δράση για αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων. Επιτρέπει την εξασφάλιση γρήγορου στεγνώματος των οχημάτων και μία απίθανη γυαλάδα.
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Στην εισαγωγή του αέρα ρυθμίζεται η ροή μέχρι να επιτευχθεί ένα ιδανικό στέγνωμα. Γενικά, είναι αρκετά 7-12 γραμμάρια κερί σε κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη διάρκεια ψεκασμού του νερού, της θερμοκρασίας και των κλιματικών συνθηκών.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

 

GOLD WAX

ΚΕΡΙ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΕΦΕ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ

GOLD – WAX κερί για αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων, γρήγορης ολίσθησης του νερού, εφαρμόζει ένα προστατευτικό στρώμα επάνω στις επιφάνειες που εφαρμόζεται. Ιδανικό για όλα τα στάδια και τους τύπους του νερού.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: από 10/18ml για κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη το χρόνο διάρκειας του νερού που χρησιμοποιείται.

ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

BELL GOMM

ΑΝΑΖΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΏΝΣΤΙΚΩΝ

Η φόρμουλα είναι βασισμένη σε προστατευτικά και μαλακτικά που έχουν τη δυνατότητα να δίνουν πίσω στο ελαστικό το φυσικό τους χρώμα, προστατεύοντάς το ταυτόχρονα.
ΧΡΗΣΗ: Διάλυση BELL GOMM 1 μέρος με 4 μέρη νερό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΛΙΤΡΑ

M20

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Υγρό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων για όλες τις επιφάνειες που πλένονται.
M 20 είναι ένα καθαριστικό με πολυσθενή δράση για το πλύσιμο των ταπετσαριών, μοκετών και χαλιών, με την κατάλληλη συσκευή. Αναζωογονεί τα υφάσματα επαναφέροντάς τα την αρχική τους αίγλη.
Επιπλέον, το καθαριστικό αφαιρεί κηλίδες και αφήνει στο περιβάλλον μία διακριτική ευωδία.

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση M20 1 μέρος με 15 μέρη νερό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΛΙΤΡΑ

NICOL SPOYLER

ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ

Είναι ένα ειδικό υγρό για να γυαλίζει τα πλαστικά μέρη, τις πλαϊνές φάσες, τους μασπιέδες, αμορτισέρ, πλαστικό οργάνων και σπόιλερ αυτοκινήτων.
Το NICOL SPOYLER είναι κατάλληλο και για μηχανές.
ΧΡΗΣΗ: Διαλύστε 1 μέρος προϊόντος με 2/5 μέρη νερό, ψεκάστε το προετοιμασμένο υλικό με την κατάλληλη αντλία, διατηρώντας μία απόσταση 15/20 εκατοστά περίπου.
Επομένως, απλώστε το υλικό μ’ενα πανί ή ένα σφουγγάρι, επάνω σε επιφάνειες που θέλετε να περιποιηθείτε.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΛΙΤΡΑ

OLA

ΣΠΡΕΙ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΩ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

OLE’ προστατευτικό γυαλιστικό σπρέυ για το ταμπλό, αρωματισμένο για όλα τα πλαστικά σημεία του οχήματος.
Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει από ατμοσφαιρικά μόρια και από ακτίνες UV διατηρώντας σαν καινούριες τις επιφάνειες

PELLE

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ

PELLE είναι ιδανικό υγρό για την προστασία και την αναζωογόνηση των δερματίνων ταπετσαριών. Αναζωογονεί τις πειριποιούμενες περιοχές και τις θρέφει αποκαθιστόντνας την φθορά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 ΛΙΤΡΑ

VEDARBEI

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 

Υγρό καθαριστικό για τον καθαρισμό γυάλινων επιφανειών και όλων των επιφάνειών που δεν χρειάζονται ξέπλυμα.

VEDARBEI έχει υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης γράσου, αφαιρεί γρήγορα κάθε τύπο βρωμιάς. Είναι λειτουργικό με νερά που είναι ελλειπή σε ασβέστιο και μαγνήσιο,  formulato con acque prive di calcio e magnesio, εξαερίζεται πολύ γρήγορα και δεν κολλάει στις επιφάνειες, αφήνοντας ένα ελαφρύ άρωμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΛΙΤΡΑ

GENIUS

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ

PELLE είναι ιδανικό υγρό για την προστασία και την αναζωογόνηση των δερματίνων ταπετσαριών. Αναζωογονεί τις πειριποιούμενες περιοχές και τις θρέφει αποκαθιστόντνας την φθορά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 5 ΛΙΤΡΑ

ANTICALCARE

ΑΦΑΛΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ

Προϊόν για την πρόληψη και την καθαριότητα από τα άλατα μέσα στα μηχανήματα υψηλής πίεσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 12 ΛΙΤΡΑ

 

D2 CALECARE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΣΜΩΣΗΣ

Χημικό όσμωσης για τον καθαρισμό των αλάτων από τις μεμβράνες.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

LAVETELONI

 

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΠΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ

Υγρό καθαριστικό 2- συστατικών
LAVATELONI είναι ένα υγρό καθαριστικό ευχάριστα αρωματισμένο για την πρόπλυση και το πλύσιμο του εξωτερικού των φορτηγών, έχει φόρμουλα ταχείας δράσης για γρήγορη απομάκρυνση κάθε τύπου βρωμιάς. Ενεργεί με τρόπο καθολικό, απομακρύνοντας ακόμη και τις πιο επίμονες βρωμιες. Προτείνεται σε οχήματα βαρέως τύπου, και οχήματα με μουσαμά

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση LAVATELONI 1 μέρος με 50 μέρη νερό.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25 ΛΙΤΡΑ

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα καλέστε στο 2310 529121

 

 

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων