Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
EIA: Η παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ θα αυξηθεί κατά 113.000 βαρέλια τον Αύγουστο

EIA: Η παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου των ΗΠΑ θα αυξηθεί κατά 113.000 βαρέλια τον Αύγουστο

Διαφήμιση

Η έκθεση της ΕΙΑ σηματοδοτεί τον πέμπτο συνεχόμενο μήνα, που η πρόβλεψη για την αύξηση της παραγωγής ξεπερνά τα 100.000 βαρέλια την ημέρα.

Η παραγωγή σχιστολιθικού πετρελαίου στις ΗΠΑ θα αυξηθεί τον Αύγουστο για πέμπτο συνεχόμενο μήνα κατά 113.000 βαρέλια ημερησίως, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Διεύθυνσης Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ) της χώρας. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της EIA για την παραγωγικότητα των γεωτρήσεων στα κοιτάσματα περιοχών με σχιστολιθικά πετρώματα, η συνολική παραγωγή σε αυτές τις περιοχές αναμένεται να φθάσει τα 5,59 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως τον Αύγουστο. Η έκθεση της ΕΙΑ σηματοδοτεί τον πέμπτο συνεχόμενο μήνα, που η πρόβλεψη για την αύξηση της παραγωγής ξεπερνά τα 100.000 βαρέλια την ημέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΙΑ η παραγωγή στη λεκάνη Permian στο Τέξας και το Νέο Μεξικό θα αυξηθεί για άλλη μια φορά περισσότερο απ’ οπουδήποτε αλλού τον Αύγουστο κατά 64.000 βαρέλια ημερησίως. Η παραγωγή στο κοίτασμα Eagle Ford στο ανατολικό Τέξας έρχεται σταθερά στη δεύτερη θέση με την προβλεπόμενη αύξηση της παραγωγής τον Αύγουστο να ανέρχεται σε 27.000 βαρέλια ημερησίως.

Στο κοίτασμα Rocky Mountain του Κολοράντο η παραγωγή αναμένεται να αυξηθεί τον Αύγουστο κατά 15.000 βαρέλια ημερησίως, ενώ στο Bakken της Βόρειας Ντακότα θα αυξηθεί τον Αύγουστο κατά 4.000 βαρέλια ημερησίως. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΙΑ, η συνολική παραγωγή πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκε από 8,5 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα τον Σεπτέμβριο του 2016 σε περίπου 9,4 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα τον Ιούλιο του 2017.

πηγή: worldenergynews.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων