Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Εκτάκτως στο εξωτερικό ο Α. Τσίπρας

Εκτάκτως στο εξωτερικό ο Α. Τσίπρας

Διαφήμιση

Για την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο στις έξι το απόγευμα συζήτηση επί της πρότασης της κυβέρνησης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με τα δάνεια προς τα κόμματα και τα ΜΜΕ.

Αιτία της αιφνίδιας αναβολής σύμφωνα με το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, είναι η εσπευσμένη αναχώρηση του πρωθυπουργού αύριο για το εξωτερικό.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα από το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τετάρτη στις 7 μ.μ στο Παρίσι με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ. Την Πέμπτη θα μεταβεί στο Στρασβούργο, όπου και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σουλτς στις 12 μ.μ , ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει και ομιλία στις Βρυξέλλες. Οι κινήσεις αυτές εκτιμάται ότι εντάσσονται στο πλαίσιο προώθησης της διαπραγμάτευσης σε πολιτικό επίπεδο.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι η μετωπική σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης παίρνει παράταση ολίγων ημερών.

Πηγή: skai.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων