Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Εκτός χρονοδιαγράμματος οι διασταυρώσεις για ΚΤΕΟ και ανασφάλιστα

Εκτός χρονοδιαγράμματος οι διασταυρώσεις για ΚΤΕΟ και ανασφάλιστα

Διαφήμιση

Εκτός χρονοδιαγράμματος βρίσκονται οι διασταυρώσεις που θα πραγματοποιούσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών για τα οχήματα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr.

Μάλιστα την ίδια εικόνα περιγράφουν και για τα ανασφάλιστα οχήματα όπου και εκεί οι ρυθμοί διασταύρωσης των στοιχείων κινούνται με ρυθμούς… χελώνας.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα για τα ΚΤΕΟ αυτή τη στιγμή είναι πως η συνεχής αναβλητικότητα αποστολής των προστίμων στους παραβάτες έχει μειώσει σε ποσοστό έως και 40% τις διελεύσεις των οχημάτων από τα Κέντρα Ελέγχου ενώ από τον Ιανουάριο, όποτε και θα ξεκινήσουν οι περίφημες διασταυρώσεις, αυξάνεται καθημερινά το ποσοστό αποχής των ιδιοκτητών οχημάτων από τα ΚΤΕΟ.

Οι ιδιοκτήτες ΚΤΕΟ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνοντας στο Enikonomia.gr πως αν συνεχιστεί η συγκεκριμένη κατάσταση οι επιχειρήσεις του κλάδου θα καταρρεύσουν ενώ ήδη πολλές μονάδες πραγματοποιούν απολύσεις ώστε να ανταπεξέλθουν στις εξαιρετικά χαμηλές για την εποχή διελεύσεις.

Από την άλλη μεριά όσο το κράτος δεν «τολμά» να αποστείλει τα πρόστιμα τόσο θα αυξάνεται η αποχή από τους ελέγχους ΚΤΕΟ ενώ παράλληλα θα μειώνονται ανάλογα και τα έσοδα του Δημοσίου.

‘Οσον αφορά στα ανασφάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.gr οι διασταυρώσεις των στοιχείων κινούνται με ρυθμούς χελώνας οπότε θεωρείται απίθανο να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος μέχρι τα τέλη Απριλίου…

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως τα πρόστιμα των 150 ευρώ για όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ θα έπρεπε να έχουν αποσταλεί στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ τα πρόστιμα των 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα οχήματα θα έπρεπε να έχουν αποσταλεί στα τέλη Μαρτίου…

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων