Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Απάντηση Προέδρου ΕΝ.ΒΕ.Θ. κου. Κιουρτζή στην εταιρεία UNISOFT ΑΕ – Επιστολή της UNISOFT ΑΕ. προς πρατηριούχους

Απάντηση Προέδρου ΕΝ.ΒΕ.Θ. κου. Κιουρτζή στην εταιρεία UNISOFT ΑΕ – Επιστολή της UNISOFT ΑΕ. προς πρατηριούχους

Διαφήμιση

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝ.ΒΕ.Θ κου. ΚΙΟΥΡΤΖΗ   ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNISOFT AE.

Σας ενημερώνουμε σχετικά με την επιστολή που απέστειλε η εταιρία UNISOFT ΑΕ. ( μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μηχανογράφησης)  στους πρατηριούχους πελάτες της ,              προκειμένου να κατανοήσετε όσα προφορικά και γραπτά σας έχουμε πει. Την ίδια επιστολή έλαβε και ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ κύριος  Θ. Κιουρτζής  του οποίου την απάντηση , σας κοινοποιούμε.

ΠΡΟΣ: ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNISOFT AE

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΤΗ Α.Α.Δ.Ε. κο. ΠΙΤΣΙΛΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ    

              ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Α.Δ.Ε.   κο. ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ         

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΡΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟ  Π.Ο.Π.Ε.Κ. κο. ΑΣΜΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ

Θεσσαλονίκη 22 Απριλίου 2019

Σχετικά με την << περήφανη έκδοση>> που δημιουργήσατε και μας γνωστοποιήσατε , σας παραθέτω τα παρακάτω:

Η υποχρέωση της ακυρωτικής απόδειξης για τα πρατήρια καυσίμων ισχύει από τις 1/1/2019 βάση της ΠΟΛ 1208/2018 . Βρισκόμαστε προς το τέλος Απριλίου και οι περισσότερες εταιρείες μηχανογράφησης και μάλιστα πολύ μικρότερου βεληνεκούς ήταν έτοιμες προς εφαρμογή της ΠΟΛ από αρχές του έτους. Πάρα πολύ συνάδερφοι πρατηριούχοι που είχαν εγκατεστημένο το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP , αφέθησαν από την εταιρεία σας στο έλεος της τύχης τους παραμένοντας ουσιαστικά έκθετοι στο νόμο.

 Προσωπικά η επιχείρησή μου εκτός από τις πάρα πολλές χαμένες εργατοώρες , για να δημιουργεί χειροκίνητα τις ακυρωτικές αποδείξεις λιανικής , πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στην εταιρεία η οποία μας υποστηρίζει στο κομμάτι αυτό ,  για να καλύψει τη δική σας ολιγωρία στο να συνταχθείτε με τις επιταγές του νόμου , δημιουργώντας για εμάς την αυτόματη ακυρωτική απόδειξη.

Μας ανακοινώνεται λοιπόν , κάτι το οποίο ( με δική μας συμβολή) το κράτος ουσιαστικά άλλαξε με την έκδοση διευκρινιστικής που εξέδωσε στις 9/4/2019 , δηλαδή καθίσταται ανενεργή η ακυρωτική απόδειξη λιανικής με τροποποίηση , μέσω του ΦΗΜ του κωδικού του τιμολογίου.

Ως Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , γνωρίζω ότι πάρα πολλοί πελάτες σας και από άλλους νομούς είχαν το ίδιο πρόβλημα και αντί να έχετε την ευθιξία να ζητήσετε μία μεγάλη  συγνώμη , μας ειδοποιείται 4 μήνες μετά την εφαρμογή του νόμου , ότι πλέον δεήσατε να ετοιμαστείτε και ότι μπορούμε να προμηθευτούμε κάτι άλλο  τώρα που έληξε η ανάγκη μας. Αντί να έχετε κατά νου την αφαίμαξη χρηματικών ποσών από τους πελάτες σας  , εκμεταλλευόμενοι τέτοιου είδους καταστάσεις  με υποτιθέμενες νέες εκδόσεις , προτιμότερο θα ήταν να πραγματοποιείτε το καθήκον σας  ΕΓΚΑΙΡΑ και να είστε δίπλα στους επαγγελματίες σεβόμενοι το μέγεθος της εμβέλειας της εταιρείας σας .

RESPECT κύριοι στους πελάτες σας, RESPECT στο μέγεθος της εταιρείας σας.

Εκ μέρους του Προέδρου της ΕΝ.ΒΕ.Θ κου. Κιουρτζή Θεμιστοκλή .

ΕΠΙΣΤΟΛΗ UNISOFT AE ΠΡΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΣ

From: UNISOFT [mailto:unisoft@unisoft.gr]
Sent: Monday, April 15, 2019 2:45 PM
To: kthemis@otenet.gr
Subject: CAPITAL B.O.S. – Έκδοση παραστατικών πρατηρίων υγρών καυσίμων !!!

Έκδοση παραστατικών πρατηρίων υγρών καυσίμων

Αγαπητέ κύριε / Αγαπητή κυρία,
Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας, σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία της νέας έκδοσης της εφαρμογής CAPITAL B.O.S., που δίνει λύση σε θέματα των πρατηρίων υγρών καυσίμων.
Συγκεκριμένα, η λύση αφορά τις περιπτώσεις έκδοσης Τιμολογίου – Δελτίου Αποστολής σε «αντικατάσταση» Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, που εκδόθηκε από το σύστημα εισροών – εκροών και εφόσον αυτή δεν γίνεται αυτόματα εισαγωγή (import) κατά την έκδοσή της στην εφαρμογή.
Το CAPITAL B.O.S. ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, θέτει νέα πρότυπα λειτουργικότητας και ευχρηστίας με τις καινοτόμες προσεγγίσεις στο σχεδιασμό των ενοτήτων, των μενού και των οθονών, ενώ παράλληλα, είναι σχεδιασμένο ώστε να απλοποιεί τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης, όσο σύνθετες κι εάν είναι αυτές.
ΥΓ: Ειδικά για τους πελάτες της εφαρμογής ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP οι οποίοι έχουν σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης για τη αναβάθμιση σε CAPITAL BOS, υπάρχει προνομιακή εμπορική πολιτική* καθώς και αυτόματη μεταφορά δεδομένων.
*(Εφόσον ο πελάτης έχει σε ισχύ Σύμβαση Βασικής Υποστήριξης & Συντήρησης θα χρεώνεται την διαφορά τιμής, με ελάχιστο το 10% της λιανικής τιμής τιμοκαταλόγου των ενοτήτων του CAPITAL).
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στα Τμήματα Πωλήσεων της UNISOFT: Αθήνα 212.6877000, Θεσσαλονίκη 2310.595600.

Τιμοκατάλογος Capital B.O.S.

Ζητήστε αναλυτική παρουσίαση του Capital B.O.S.

Τα νέα του Capital B.O.S.  

Λήψη Demo εγκατάστασης Capital B.O.S.  

Με εκτίμηση,

Εμπορική Διεύθυνση, UNISOFT A.E.

UNISOFT Α.Ε.
Έδρα: Σπύρου Μερκούρη 17-19 και Δήλου, 144 52 Μεταμόρφωση, Τηλ.: 212.6877000, Fax: 212.6877001
Υποκατάστημα: Μιχαήλ Καλού 6, 546 29 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310.595600, Fax: 2310.595630
Website: www.unisoft.gr, EMail: swsales@unisoft.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων