Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Find your Next Partner, στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Find your Next Partner, στις 14 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση

Το δεύτερο meet up με τίτλο “Find your Next Partner” διοργανώνει το INNOVAThess στις 14 Δεκεμβρίου, στις 7 μμ, στο Shark (Αργοναυτών 2 & Θ. Σοφούλη) με στόχο να φέρει κοντά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος.

Όραμά του είναι οι επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής από όλους τους κλάδους της οικονομίας να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να δημιουργήσουν μαζί ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνογνωσίας και αξίας και να τα προωθήσουν με επιτυχία στις αγορές.

Στόχος είναι οι συνεργασίες που θα οδηγούν σε εξωστρέφεια και βιώσιμη ανάπτυξη. Σκοπός του INNOVAThess είναι να προσφέρει σε όλα τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και ευρύτερης περιοχής, την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να μάθουν ο ένας από τις πρακτικές του άλλου, να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας τους και να βελτιώσουν έτσι τη θέση τους στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού.

Το INNOVAThess γεννήθηκε από πρωτοβουλία επαγγελματιών για επαγγελματίες με όραμα την συνεργασία. Έχοντας πίστη στο ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεργασία και ότι με συλλογική δουλειά επιτυγχάνεται η διαφορά. Στις 29 Φεβρουαρίου 2016 διοργανώθηκε η πρώτη εκδήλωση δικτύωσης του INNOVAThess φέρνοντας κοντά επαγγελματίες και επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση αυτή οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας , σε χαλαρό κλίμα με καφέ και ποτό.

Μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών από την Θεσσαλονίκη, στήριξαν με την προσωπική τους συμβολή την πρωτοβουλία αυτή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 14.12.16 στο Shark

Για τις δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων