Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ford: 4 Έλληνες Ανάμεσα στους Κορυφαίους της Ευρώπης

Ford: 4 Έλληνες Ανάμεσα στους Κορυφαίους της Ευρώπης

Διαφήμιση

Η Ford κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της, τόσο για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους – η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Φέτος, οι Έλληνες πελάτες της Ford από περιοχές όπως η Αττική, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα και η Κρήτη, αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που οι Επίσημοι Έμποροι της Ford τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια του 2016 και τους έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης.

Η βράβευση των κορυφαίων Ελλήνων Επίσημων Εμπόρων της Ford, στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού Chairman’s Award, έγινε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς και τα βραβεία στους νικητές έδωσε ο Jonathan Williams, Sales Vice President της Ford Ευρώπης, παρουσία του Νίκου Νοταρά, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Ford Motor Ελλάς και στελεχών της εισαγωγικής εταιρίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι από τις επιδόσεις σας!” δήλωσε ο Jonathan Williams, καθώς ευχαρίστησε τους Έλληνες Επίσημους Εμπόρους για τις προσπάθειές τους, “Η Ford δίνει μεγάλη σημασία, όχι μόνο στην επίτευξη των στόχων πωλήσεων, αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών της. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι που συγκαταλέγεστε ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης!”

“Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας κινεί!” δήλωσε ο Νίκος Νοταράς. “Η Ford παράγει κορυφαία προϊόντα που χαρίζουν χαμόγελα απλόχερα – οι Ελληνικές εταιρίες που βραβεύουμε σήμερα συμπληρώνουν το ανταγωνιστικό πακέτο παρέχοντας αποδεδειγμένα κορυφαία υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Τους ευχαριστούμε!”

Οι κορυφαίοι Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford:

• Ford Αναστασίου (Λάρισα / Βόλος)

• Ford Γκαρτζονίκας (Ιωάννινα)

• Ford Velmar (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης)

• Ford Βροχίδης-Χατζής (Θεσσαλονίκη)

Οι Έλληνες πελάτες της Ford αναγνώρισαν τις υπηρεσίες που οι Επίσημοι Έμποροι της Ford τους προσέφεραν κατά τη διάρκεια του 2016 και τους έστειλαν στην κορυφή της Ευρώπης. Για την ανάδειξη των κορυφαίων Επίσημων Εμπόρων της Ford, μετρήθηκαν οι επιδόσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016 σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση των πελατών

Από αριστερά προς δεξιά: Jonathan Williams για την Ford Ευρώπης, Στέλιος Κουτελόπουλος για την Autotechnica Hellas A.Τ.E.E (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης), Σταύρος Γκαρτζονίκας για την Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), Κωνσταντίνα Αναστασίου για την Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα / Βόλος), Τάσος Χατζής για την Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Νίκος Νοταράς για την Ford Motor Ελλάς

πηγή: capital.gr

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων