Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Γιώργος Σούρλας: Νοθευμένα καύσιμα ρίχνουν τα ελικόπτερα

Γιώργος Σούρλας: Νοθευμένα καύσιμα ρίχνουν τα ελικόπτερα

Διαφήμιση
Για λαθραία καύσιμα που διοχετεύονται στις Ένοπλες Δυνάμεις, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν και πτώσεις ελικοπτέρων, έκανε λόγο χθες ο Γιώργος Σούρλας. πρώην γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά την κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.
 
Ο κ. Σούρλας αναφέρθηκε στο θέμα της νοθείας καυσίμων, που όπως είπε συνεχίζεται και σήμερα. “Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σήμερα συνεχίζεται η νοθεία καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις” ανέφερε και τόνισε ότι “ως γραμματέας Διαφάνειας του Δικαιοσύνης είχε καταθέσει στη στρατιωτική Δικαιοσύνη 85 φακέλους που αφορούσαν τη νοθεία στα καύσιμα των Ενόπλων Δυνάμεων”.
 
Ο πρώην γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης που ασχολήθηκε συστηματικά με την λαθρεμπορία καυσίμων στον στρατό εμφανίστηκε απογοητευμένος για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα από την στρατιωτική δικαιοσύνη, ενώ υπογράμμισε πως πριν από λίγες ημέρες έστειλε νέα επιστολή προς υπουργούς και βουλευτές επισημαίνοντάς τους πως «… το λαθρεμπόριο συνεχίζει να καλπάζει».
 
«Απευθύνθηκα στην τακτική δικαιοσύνη με στοιχεία και τα διαβίβαζαν στην στρατιωτική και εκεί μου έλεγχαν ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να ελέγξουμε την νοθεία και έβαζαν τις υποθέσεις στο αρχείο ενώ εγώ τους ζητούσα να τις επιστρέψουν στην τακτική δικαιοσύνη. Αισθάνθηκα μόνος…» είπε χαρακτηριστικά για να επαναλάβει σε άλλο σημείο «πήγαινα στην στρατιωτική δικαιοσύνη. Δεν θέλανε οι άνθρωποι. Θλίβομαι και ανησυχώ αν δεν μπορούμε να θωρακιστούμε. Βλέπουμε πτώσεις ελικοπτέρων και περίεργα πράγματα και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο διακινητής νοθευμένων καυσίμων».
 
ΠΗΓΗ: Energia.gr
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων