Χρήσιμα Τηλέφωνα & Πληροφορίες
Ιεράπετρα: Ξάφρισε βενζινάδικο και πήγε να φύγει με το πλοίο

Ιεράπετρα: Ξάφρισε βενζινάδικο και πήγε να φύγει με το πλοίο

Διαφήμιση

Όλα τα είχε υπολογίσει ένας 39χρονος Βούλγαρος που εισέβαλε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ιεράπετρα και άρπαξε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ακόμη και την διαφυγή του από την Κρήτη. Δεν υπολόγισε, όμως τις… κάμερες του βενζινάδικου!

Από την πρώτη στιγμή που εξακριβώθηκε η κλοπή την Τρίτη. οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους πεντακάθαρες φωτογραφίες, όχι μόνο του δράστη αλλά και του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε, το οποίο μάλιστα ήταν ιδιαίτερα χαρακτηριστικό με τα… πορτοκαλί φωσφοριζέ αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος του και ένα… αρκουδάκι που είχε κρεμάσει από τον κοτσαδόρο!

Για όλα αυτά ενημερώθηκαν και οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού κι έτσι, όταν το βράδυ της Τετάρτης ο δράστης προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής προς Πειραιά μαζί με την οικογένειά του, τον ακινητοποίησαν άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών!

Ο Βούλγαρος παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ιεράπετρας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω του και αποδόθηκαν στον πρατηριούχο.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων